SESTAVA KOLA - 22.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Tradiční sestava kola je na světě. Ve 22. kole jsme vybrali jedenáct hráčů, kteří nejvíce zaujali, tak nezapomeňte posílat hlasy svému favoritovi.

V brance Hluboké zaskakoval podruhé za sebou v základní sestavě Aleš Vacl a podruhé z toho byly nejen tři body, ale i čisté konto. V zápase několikrát podržel svůj tým.

 

Na pravé straně se daří v posledních zápasech Pavlu Jirkovského z Olešníka, který tentokrát v závěru zápasu vystřelil svému týmu jeden bod na hřišti Protivína. Petr Celý z Dačic dovedl svůj tým, jako správný kapitín ke třem důležitým bodům v zápase se Ševětínem. V posledních dvou zápasech ukázal pevné nervy při penaltě Ondřej Cahyna z Třeboně, když přispěl gólem k důležité výhře Třeboně.

 

V záloze jsou hned čtyři špílmachři svých týmů. Tadeáš Jindra z Dačic byl u obou branek svého týmu. Pavel Nohava ze Soběslavi se pak krásnou přihrávkou podílel na vyrovnávací brance svého celku. Podobně na tom byl i Ondřej Prášil z Protivína, který rozdával míče svým ofenzivním spoluhráčům. Asistenci si připsal u trefy Jaromíra Vorla. Stabilní formu potvrzuje v dresu Katovic Michal Repa, který přihrál na úvodní branku Uherovi, ve šlágru kola se Soběslaví.

 

V útoku Jindřichova Hradce větral oseckou obranu Filip Votava po jeho akci, vyrovnal Chalupský. Vítěznou trefu si připsal Vjačeslav Baščevan z Rudolfova, který v prvním poločase z jediné střely na branku dal gól. Gólově se prosadil i Tomáš Kukučka ze Želče, který poslal hosty do vedení už v 1. minutě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.04.2017 12:11 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.