SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 23.04.2017

0

Stejně jako každý týden po odehrání celého kola, ani tentokrát se nevyhneme zveřejnění složení nejlepší jedenáctky hráčů víkendu. Tak se dlouho nenapínejme a pojďme se mrknout rovnou, kdo se do ní dostal. Sestavu kola jsme seskládali do formace 3-4-3. Tak dlouho neváhejte a pomozte v rozhodování o nejlepším hráči svými hlasy. Hlasovat můžete opět až do středečních 12:00. Začínáme.

Miroslav Štrejn ml. - Miroslav Štrejn o víkendu pomohl Záchlumí k senzační výhře proti Bezdružicím. Chytal parádně, inkasoval jedinkrát a v rozhodujících penaltách dokázal svůj tým podržet znovu, a tak nakonec Záchlumí slavilo dva body.

Miroslav Volf - Kšice sice o víkendu padly v Sedlišti. Nepodaly sice příliš dobrý výkon, ale z celé sestavy vyčníval především Miroslav Volf, který výborně bránil a připravoval sedlišťské hráče o další vyložené šance a zastavoval jejich slibné útoky.

Milan Koníček - O Záchlumí už jednou řeč byla. Velkým dílem se na jeho výhře podepsal ale nejen brankář, ale také kapitán týmu, který vyčnívá v každém zápase. Hra Záchlumí stojí hlavně na něm. Pozice obránce mu sedla výborně a on z ní perfektní dokáže řídit svůj zlepšující se tým.

Ladislav Netrh - Ladislav se zotavuje po zranění a konečně se dostává do formy, která ho provázela podzimní částí. V Černošíně podal fantastický výkon a precizním bráněním dotáhl tým k drahocenným třem bodům.

Tomáš Mráček - Největším bojovníkem v dresu trápícího se Baníku, který prohrál na Přimdě byl Tomáš Mráček. Oddřel celý zápas a jednoznačně vyčníval. Ani to ale Bnaíku nepomohlo.

Pavel Hrubý - Sedliště táhne momentálně ze zálohy Pavel Hrubý, který odvádí pravidelně výborné výkony. Svůj tým řídí skvěle a tentokrát dokázal se svým Sedlištěm vyhrát proti Bezdružicím. Přispěl nejen výborným výkonem, ale také gólem.

Karel Praizler - Karel je dalším hodně známým jménem. Zná ho snad každá náš pravidelný čtenář. Tentokrát Lázeňská opora pomohla skvělým výkonem proti Studánce, které vsítila hned dvě branky, díky nimž dosáhly Lázně na dva body. Celý zápas ale soupeře přehrávaly, zejména díky skvělé práci Karla.

Lukáš Koubek - Strážský záložník odjezdil zápas v Lomu. Hodně běhal, přenášel hru dopředu a navíc přispěl k demolici Lomu i jedním zásahem. Výborná práce.

Petr Fojtíček - Srdcař ze Sedliště o víkednu trápi Bezdružickou obranu. Poctivě dřel a vystřílel svému týmu tři body. Postaral se jako střelec hned o dva góly. Především ten první byl hodně důležitý.

Josef Vyšňovský - Známý kanonýr ze Studánky sice nedal tentokrtá žádný gól, ale vrátil se po krátké pauze a odehrál výborný zápas. V útoku bojoval do posledních sil a byl u obou gólů svého týmu, i když ne jako střelec. Skvělá práce a velký podíl na cenné výhře Sudánky.

Tadeáš Malý - V podhradí padl i hattrick. Třikrát se do sítě Baníku Stříbro trefil Tadeáš Malý. To se ještě snad nikomu letos nepovedlo. Stříbro patří mezi přední týmy tabulky, ale Tadeáše tentokrát zastavit nedokázalo.





Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2017 19:49 do 26.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.