SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 15.04.2017

0

Po 13. kole IV. třídy Plzeň - jih můžete vybírat, kdo se stane hráčem kola, mezi jedenácti zajímavými adepty. Do sestavy se dostali dva gólmani nebo i dva matadoři, kteří pomohli svým týmům. Nejlepší výkon a zároveň počin ale předvedl útočník Záluží Ladislav Mlnařík, jenž poslal pět gólů do sítě Neuraz a aktuálně vévodí tabulce kanonýrů soutěže! 

Josef Jiříček (TJ Seč) – Brankář Seče převzal kapitánskou pásku a několika výbornými zákroky včetně chycené penalty pomohl svému mužstvu k cennému vítězství proti Letné B.

Lukáš Turek (TJ Sokol Soběkury) – Tentokrát jsme do sestavy kola zařadili dva brankáře. Soběkurští sází celou sezonu na pevnou defenzívu včele s gólmanem. Lukáš Turek tentokrát chytil několik šancí Hradce B a následně se vyznamenal i při pokutových kopech.

Lubomír Housar (TJ Mantov) – Srdcař Mantova se postavil překvapivě do sestavy svého týmu a na hřišti i ve svých třiačtyřiceti letech hýřil aktivitou a i někteří mnohem mladší hráči Nezbavětic měli problém doběhnout mantovského matadora.

Luděk Varga (SK Hradec 1946 B) – Stoper rezervy Hradce působil proti Soběkurám v obraně jako skála, o níž se tříštily útočné síly Soběkur.

Jiří Koubek (SK Nezbavětice) – Předstoper Nezbavětic předvedl proti Mantovu hodně dobrý výkon, který okořenil pěknou trefou po dobře sehrané standardní situaci.

Jaromír Jílek (TJ Sokol Blovice B) – Vedoucí týmu blovického B – týmu musel ve svých 57 letech naskočit v průběhu prvního poločasu naskočit kvůli zranění spoluhráče do zápasu a ukázal, že i v takovém věku se dá ještě odehrát zápas v poli.

Tomáš Görner (Tj Seč) – Záložník Seče se v utkání proti Letné B dostal do velkého množství šancí, z nichž proměnil pouze jedinou. Jeho tým přesto vysoko vyhrál a sečský středopolař patřil k nejaktivnějším hráčům na hřišti.

Jan Šmidingr (TJ Sokol Záluží) – Záložník Záluží se podílel na decimaci Neurazů třemi brankami a přece jenom hattrick se nedává každý den.

Jan Majorszký (TJ Záhoří) – Forward Záhoří se podílel na skalpu doposud zatím stoprocentních Blovic B, jimž ve druhém poločase nasázel dvě branky a definitivně pečetil výhru svého týmu.

Zdeněk Skála (Letná B) – Útočník rezervy Letné patřil k nejaktivnějším hráčům svého týmu, ale přesto ani on nezabránil tomu, že plzeňský tým utrpěl nečekanou porážku proti Seči.

 

Ladislav Mlnařík (TJ Sokol Záluží) – Útočník Záluží se podílel na demolici Neuraz neskutečnými pěti brankami a po tomto představení se vyšvihl na první místo v pořadí střelců soutěže! 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 18.04.2017 08:35 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.