SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 15.04.2017

0

V 17. kole na sebe bohužel největší pozornost upoutaly "divoké" zápasy na Mělníku a v Nelahozevsi. V obou případech padaly na straně hostů červené karty a domácí tým dotáhl zápas k vítězství. Zda na něj mohou být jeho hráči hrdí, to už musí každý posoudit sám. Naštěstí ale toto kolo nabídlo i mnoho pěkných fotbalových momentů...

Miroslav Boček, Jan Vodák (Stará Boleslav) - Domácí Slavoj ve druhé půli čtyřmi brankami otočil zápas s Byšicemi ke konečné výhře 5:1. V jeho dresu se našli také dva dougóloví střelci, pro které nyní můžete hlasovat.

 

Martin Sýkora, Jan Hrdý (DBSK) - Obrana Dolního Bousova tentokrát možná neměla tolik starostí, i přesto ale zaslouží pochvalu za výkon, který nedovolil hostující Dlouhé Lhotě ani jednou skórovat.

 

Rostislav Šmíd, Radek Miřatský (Kly) - Fotbalisté Kel naplno zúročili svou kvalitu a zkušenosti a s výhrou na hřišti Velkého Borku neměli žádný problém. O čtyři z celkových pěti branek se postarala dvojice Miřatský - Šmíd.

 

Adam Kučera (Lužec) - Útočník Lužce nad Vltavou svými dvěma zásahy pomohl hostům k remíze na hřišti Benátek B. Vše podstatné se událo již v první půli, přičemž vyrovnání z penalty přišlo těsně před přestávkou.

 

Pavel Jína (Neratovice B) - Neratovičtí fotbalisté poprvé na jaře ztratili body, i proti silným Pěčicím ale sehráli dobrý zápas. Na rychlou branku hostů dokázal odpovědět ve 13. minutě Jína a zápas tak rozhodly až penalty.

 

Matěj Vaněk (Bakov) - Velmi hořkou příchuť musel mít víkendový zápas pro Matěje Vaňka. Ten sice nejprve poslal svůj tým do vedení, ve druhé půli byl ale po kritice výkonu rozhodčího vyloučen.

 

Ivan Mykulychynskyi (Nelahozeves) - Ještě v době, kdy nic nenapovídalo dalšímu průběhu, vstřelila zahraniční posila Dynama první branku zápasu proti Tišicím. Ten nakonec skončil výsledkem 3:0.

 

Jan Rolenc (Mělník) - Mělník v závěru dvěma góly Rolence otočil zápas s Bakovem. Právě závěr utkání nás ale opět (jako každé jaro) zavedl k tématům, které bychom na sportovním poli jen neradi řešili...

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 17:10 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.