SESTAVA KOLA - 23.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 15.04.2017

0

Na tvorbě sestavy kola jsme se opět podíleli trenéři, kteří nám vybrali nejlepší hráče zápasů do sestavy. V tomto kole útočníci příliš nezářili, jejich úlohu převzali záložníci, kterých je v rozestavení 3-5-2 nejvíce. Kdo se stane dalším hráčem kola? Hlasujte pro Vašeho favorita a zvolte ho nejlepším hráčem uplynulého 23. kola!

LUDĚK FRYDRYCH – Na poměry třetí ligy velmi kvalitní gólman, který jistí své spoluhráče v boji o postup do FNL. Ex-pardubický gólman dokázal v tomto kole vychytat hráče Královo Dvora zejména v penaltách, ze tří pokusů chytl dva a podílel se velkou měrou na důležité výhře.

 

TIMOTHY PELIKÁN – Série jedenácti prohraných zápasů dokázalo Hořovicko prolomit v záchranářském zápase s Benátkami. V obraně se přitom zaskvěl Pelikán, díky jehož práci si domácí tým připsal první dva jarní body.

RADEK DOSOUDIL – Měl plné nohy práce v zápase s Pískem, který byl vyrovnaným soupeřem. Na první penaltové výhře v sezoně se podílel proměněnou penaltou.

JAN RŮŽIČKA – Svůj třetí gól sezony vstřelil ve velkém stylu, střelou z voleje dokázal prostřelit Straku, což byl v konečném součtu velmi důležitý moment zápasu.

 

TOMÁŠ LABÍK – Jediný dvougólový střelec tohoto svátečního kola. Při domácím zápase s Litoměřickem zvyšoval na 3:0 a 4:0 a jeho zásluhou tak domácí mohli dohrávat zápas bez větších nervů. Celkově má na svém kontě už sedm tref.

DANIEL BOČEK – Domažlice vyrazily odhodlaně do Dobrovice, kde vyválčily jeden bod. Svým výkonem se na tom podílel i Daniel Boček, který se gólově neprosadil.

LUKÁŠ JAKOBOVSKÝ – Sváteční střelec Štěchovic, který dokáže udeřit ve správní moment. Svým druhým gólem v sezoně srazil Tachov.

TOMÁŠ FRONĚK – Před jarní částí sezony vyrazil společně s Kočím z Táborska do Písku a oba dokázali výrazně podzvednout celou zálohu. Na Vyšehradě byl výrazný Froněk, po jednom ze soubojů ve vápně se jeho spoluhráči marně dožadovali penalty.

LUKÁŠ KOPECKÝ – Chrudimský kanonýr svým jedenáctým gólem v sezoně dokázal z penaltového puntíku vyrovnat v Benešově a hosté si nakonec po trefě Langra odvezli tři body.

 

MAREK VOLF – Po trefě do sítě Domažlic se vrátil zpět na druhé místo střelců. Jeho gól byl velmi důležitý, neboť hosté udeřili o chvíli později.

 

TOMÁŠ MRÁZEK – Během své kariéry prošel několika kluby, nyní je v Táborsku a vypomáhá také rezervě bojující o udržení. Zápas proti Viktorii Jirny nebyl zrovna lehký, vedení domácím málem nestačilo, gól Mrázka na 3:1 byl ale velmi, velmi důležitý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 15:12 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.