SESTAVA KOLA - 17.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Pryč je další hrací víkend. Výsledky známe a sestavu už zase máme. Ideální jedenáctka kola je opět kompletní, a tak neváhejte a pojďte se seznámit s těmi, kterým se podařilo do ní dostat. Vyberte si nejlepšího podle svého vkusu a pak mu svými hlasy pomozte zabojovat v souboji o titul největší hvězdy kola. Své halsy můžete posílat do středečního poledne, tak neváhejte a rozhodněte! Začínáme.

Pavel Jamriška - Kostelec o víkendu podruhé za sebou prohrál. Nikdo však nemůže říci, že by ho brankář Jamriška dostatečně nepodržel. Přimda byla velmi nebezpečná a on chytil, co jen mohl. Výborný výkon, který podtrhuje i výsledek v podobě jediné inkasované branky.

Ladislav Melich - Černošín o víkendu zvítězil v Lomu, ale žádný extra dobrý výkon nepodal. Klíčem k úspěchu byla tentokrát zajištěná obrana, o kterou se staral perefektním výkonem právě Ladislav.

Martin Pažountka - Martinovo Sedliště sie v Lázních padlo, ale zhruba polovinu utkání mělo Sedliště navrch a soupeře trápilo. Vše dirigoval hezky odzadu právě Martin, který oěpt ukázal, jak komplexním fotbalistou je.

Karel Bauer - Halžský obránce dokázal potrápit nejen útočníky jasně favorizované Stráže, kteří se v nakoenc napínavém utkání prosadili jen dvakrát, ale i jejich obránce. V to svědčí i jeho zásah, který držel Čechii dlouho ve hře, prakticky až do konce.

Jan Pich - Obránce Lomu se protentokrát přesunul do zálohy a ukázal, že umí velmi dobře zahrát i zde. Řídil a dirigoval hru Lomu, který dostatečně potrápil Černošín. Skvělá práce.

Oldřich Janovec - Studánka sice o víkendu padla, ale Oldřich se uvedl skvělým výkonem. Hrál velmi dobře i v záloze, i když i on je zvyklý spíše na pozici obránce, a dokonce vsítil i branku. K tomu všemu můžeme navíc připočíst i fakt, že necelý den předtím Oldřich hrál i v dohrávce na Přimdě, kde vsítil hattrick. Únava na něm zase tolik znát nebyla.

Jan Pešík - Jan Pešík se v neděli sžíval s nvou rolí středního záložníka a adaptoval se na ní velice dobře. Odehrál výborný zápas, sbíral a rozhdával balóny a ukázal, že i on může být výborným tvůrcem hry.

Josef Nevařil - Známá opora Lázní o víkendu nasázel čtyři góly do sítě Sedliště, a tím pro ní byla úloha splněna. Lázně si poradily a neyblo, co řešit.

Michal Vašák - Strážský záložník pomohl svému týmu v neděli jednou brankou, která byla nakoenc rozhodujcí. V těžkém souboji proti Halži Stráž vyhrále jen 2:1. Michal odehrál výborný zápas a góly byl jen bonusem.

Petr Sásik - Zlatý žolík víkendu. Petr naskočil na hřiště až ve druhé půli, vzal to na sebe a rozhodl. Tým neuvěřitelně nakopl a dotáhl ho k vítěznému obratu. Perfektní práce.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2017 21:18 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.