SESTAVA KOLA - 21.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

21. kolo je za námi a před vámi je hlasování o Muže kola. Vybírat můžete z naší sestavy kola. 

V brance podržel svůj tým v zápase exdivizních týmů brankář Jindřichova Hradce Lukáš Rešl a jeho tým si tak odvezl důležitý bod z Milevska.

 

V obraně se na jaře daří hlubockému kapitánovi Janu Čermínovi, který pro Protivínu hrál spolehlivě na levé straně obrany a eliminoval útočné výpady zejména Zbyňka Vorla. Na stoperu si svou obranu spolehlivě odřídil další kapin v sestavě Tomáš Vakoč z Milevska. Škoda, že v útoku se nedařilo jeho spoluhráčům. Třetím do party je Jiří Rabiňák ze Želče, který přišel na hřiště až ve druhé půli, ale byl u obou branek svého týmu, které zajistili domácím tři body.

 

V záloze opět větral pravou stranu Pavel Jirkovský z Olešníka. Ten připravil gól Tresslovi a po dalším jeho úprku donutil k vlastní brance Václavíka. Klid do hry vnesl po svém střídání Pavel Pávec z Čimelic, který zároveň vstřelil vítěznou branku na hřišti Oseka. Ve výborné formě hraje na jaře Jan Kovačičín z Rudolfova. Proti Plané si připsal tři asistence a byl velmi nebezpečný směrem dopředu. Střeleckou pohodu potvrdil Tomáš Tauber z Hluboké, který vstřelil obě branky svého týmu do sítě Protivína.

 

V útoku nemůže chybět dvougólový Jiří Šmídmajer ze Soběslavi, který proti Třeboni zaznamel sedmou branku na jaře. Na jaře vypomáhá Olešníku sekretář oddílu Josef Pícha. Proti Písku naskočil stylově do zápasu, když po půl minutě pobytu na hřišti poslal prvním kontaktem míč do sítě. Střeleckou formu má na jaře Vladimír Uher, který svou brankou dvě minuty před koncem prodloužil vítěznou sérii Katovic na osm zápasů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.04.2017 20:20 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.