SESTAVA KOLA - 22.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Sestava kola byla opět vytvořena ve spolupráci s trenéry, kteří vybrali do ideální sestavy nejlepší hráče svého týmu z posledního zápasu. Stejně jako v minulém týdnu se do sestavy dostali zástupci ze všech devíti odehraných zápasů. Stálicí v sestavě je Karel Piták, jeden z nejlepších jarních hráčů ve třetí lize. Stane se hráčem kola? Hlasujte pro Vašeho favorita a zvolte ho nejlepším hráčem uplynulého 22. kola!

LUKÁŠ VAŠÁK – První start v sezoně, vůbec první start ve třetí lize a rovnou na půdě Jiren! K tomu inkasovaný gól ve třetí minutě… Mladý gólman Štěchovic se nenechal zahanbit a několikrát vychytal Melechovského. Nese velkou zásluhu na tom, že jsou Štěchovice jediným týmem, na který nedokázaly Jirny během dvou zápasů vyzrát.

 

 

ŠTĚPÁN HANZLÍK – Obrana Litoměčicka se hodně zlepšila, což je poznat na výsledcích. Štěpán Hanzlík pomohl k výhře nad rezervou Táborska svým druhým gólem v sezoně.

DAVID BROUKAL – Jarní posila Olympie se předvedla v Hořovicích, které si připsaly jedenáctou prohru v řadě. Mladý obránce se vyznamenal vítězným a svým premiérovým gólem v sezoně.

FILIP SUCHÝ – U něj platí to samé jako u kolegy Hanzlíka. Oproti němu ale vstřelil svůj první gól v sezoně. Právě jejich zásluhou se v prvním poločase ujalo Litoměřicko vedení.

 

MARTIN VORÁČEK – Písek se pokusil napravit nezdar se Štěchovicemi a vykročil za svým cílem svědomitě. Pravý záložník jihočeského výběru se dvakrát prosadil a unavený Převýšov se už nezmohl na nápravu. Na svém kontě mí již sedm přesných tref.

BIHOLONG MARTIN ABENA – Na jaře se začíná dostávat do formy a je pro Vltavín velmi platný. Mužstvo trenéra Frýdka dokázalo i v deseti otočit stav utkání v Chrudimi a Abena se na všem podílel vyrovnávacím gólem, svým čtvrtým v sezoně.

ONDŘEJ WALTER – Benátky potřebují každý bod, protože stále není jisté, že sestoupí dva týmy. Proto je velmi důležitá výhra nad Domažlicemi, které dvěma góly sestřelil právě Ondřej Walter, jeden gól dal z penalty, druhý ze hry. Byly to jeho první zásahy v sezoně.

MARTIN KOVAŘÍK – Ačkoliv se v sezoně neprosadil střelecky, což se mu nepovedlo ani v zápase s Dobrovicí, je velmi platným hráčem ve výběru Záp. Na tohoto záložníka se mohou spoluhráči spolehnout, dokáže vymyslet spoustu zajímavých akcí.

MARTIN KRAUS – S deseti zásahy nejlepší střelec ze záložníků v tomto výběru. Velkou měrou se podílel na vysoké výhře s Vyšehradem, když dokázal vstřelit hattrick do sítě zkušeného Wintera, jeden gól si připsal z penalty.

 

KAREL PITÁK – Stává se stálicí v sestavě kola a není divu. Exligový pardál je jedním z nejlepších a nejznámějších hráčů v celé ČFL a pro svůj tým je velmi důležitý. Dvěma góly navázal na kolegu Broukala a Olympia tak využila zaváhání Jiren. Hradecký kanonýr má již třináct přesných tref.

RENÉ KROPÁČEK – Své zástupce pravidelně dodává i Tachov, který vyhrál páté z pěti utkání na jaře. S Benešovem to po dvou gólech Kropáčka vypadalo špatně, nakonec právě tyto trefy znamenaly výhru, když utkání skončilo 4:3. Mladý útočník má na kontě devět gólů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.04.2017 11:25 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.