SESTAVA KOLA - 20.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 08.04.2017

0

Ve 20.kole není sestava kola tolik rozmanitá. Opanují v ní hráči Uničova, který má hned tři zástupce. Po dvou zástupcích má Hulín, který vyhrál ve Vškově a HFK Olomouc. Po jednom hráči pak Líšeň, Kroměříž, Velké Meziříčí, Otrokovice a Hlučín.

ZDENĚK KOFROŇ několikrát podržel svůj tým v utkání s Hlučínem a i díky jeho zákrokům uhrála Kroměříž bod za remízu 0:0.

 

FILIP VEDRAL - obránce HFK Olomouc předvedl dobrý výkon do defenzivy. Jeho výkon ocenil i jeho kouč Vlastimil Palička.

ROMAN VEJVODA podruhé zasebou se kapitán lídra tabulky dostává do sestavy kola. Znovu jej nikdo nepředčil v hlavičkových soubojích a s přehledem rozehrával. Nejen že jeho tým neinkasoval, ale nepustil soupeře z Mohelnice ani do větší šance.

ROBIN ŠTEFEK obránce Hlučína pomohl svým výkonem k bezbrankové remíze na půdě Kroměříže a jeho výkonu si všiml i trenér Valachovič.

JAN ŠIMÁČEK obránce Velkého Meziříčí byl do sestavy vybrán díky doporučení svého trenéra. I díky jeho nadprůměrnému výkonu veze Velké Meziříčí bod z Olomouce.

 

TOMÁŠ VASILJEV gól a dvě asistence, tak se podílel na výhře svého týmu 4:0 protí Mohelnici. Dělal soupeři problémy svojí rychlostí a v soubojích jeden na jednoho byl často úspěšný.

JAROSLAV LACIGA podle trenéra soupeře Jana Trousila byl tento hráč důležitým článkem Hulína při výhře 3:1. Neprohrával osobní souboje, režíroval hru a byl u všeho podstatného.

LUBOŠ HORKA byl důležitým hráčem a jediným střelcem HFK Olomouc při remíze 1:1 s Velkým Meziříčím. Stejně jako u Vedrala výkon ocenil trenér Vlastimil Palička

MICHAL ŠROM další hráč Hulína, který se tentokrát líbil vlastnímu trenérovi. Svůj dobrý výkon odstartoval brankou na 1:0 v desáté minutě.

DUVAL NZEMBI jeho tým uhrál důležité tři body na půdě Zlína B. On sám se na vítězství 4:0 podílel vedoucí brankou a poté dal po přestávce uklidňující gól na 3:0.

 

TOMÁŠ KOMENDA první gól Uničova padl po vyhraném souboji tohoto útočníka. Rval se vepředu a vyhrával souboje. Sklepával míče pro své spoluhráče. Vše korunoval gólem na 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2017 18:47 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.