SESTAVA KOLA - 15.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 02.04.2017

0

V 15. kole jsme viděli 3 výhry domácích, jednu remízu a 3 výhry hostujících celků. Nejvíce branek nastříleli borci z Lažiště a Strunkovic a to po pěti. Nejlepšími střelci kola se stalo hned pět hráčů a všichni měli po dvou gólech, jmenovitě Jan Linhart a Marek Sedláček (Lažiště), Tomáš Balica (Strunkovice), Michal Gerold (Čkyně), David Reindl (Netolice). Pouze dva brankáři udrželi čisté konto – Tomáš Sýs (Stachy) a František Hanzal (Sedlec). Celkem padlo 29 branek, což je přes 4 góly na zápas. Jen tak dál. Celkem přišlo 652 diváků, nejvíce se přišlo podívat na derby Lhenice – Netolice a to 172.

Do sestavy kola jsme nominovali například tyto hráče. Michal Gerold (Čkyně) – vstřelil dva góly a ve střední záloze si počínal i ve druhém zápase za sebou velmi dobře. Jan Kubeš (Zliv) – střelec prvního gólů proti Čkyni z přímého kopu. Marek Sedláček (Lažiště) – jako jediný se z top tří střelců prosadil a to hned dvakrát, navíc se dotáhl na prvního Tomáše Kučery. V bráně pak nechybí Tomáš Sýs (Stachy) – udržel čistý štít proti Vacovu B, nutno říct, že Stanislav Klas z Vacova B zachytal taky slušné utkání. Dále pak si v sestavě zaslouží být Tomáš Balica (Strunkovice) – dvěma góly se podílel na kanonádě Strunkovic nebo Daniel Schinzel (Stachy) - jako střídající hráč přihrál na dva góly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2017 19:01 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.