SESTAVA KOLA - 19.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 02.04.2017

0

Hořice si ze hřiště Jaroměře odvezly cenné tři body. Jiskře stačila jediná branka, kterou vsítil Pavel Kuneš, o zbytek se totiž postaral gólman Pavel Žižka, který pochytal několik gólových šancí domácích. 

 

Hlavně v prvním poločase zápasu Vysoké a Červeného Kostelce rozhodovaly centrované balony. Jeden takový poslal v sedmnácté minutě do vápna Jaroslav Jelínek, který našel Jana Podlipného a ten poslal Vysokou do vedení. Tato branka nasměrovala Vysokou k výhře 3:2. 

 

Provodov doma zdolal Chlumec v poměru 3:1. Domácí se dostali do vedení v prvním poločase, kdy Ondřej Nejman přesným centrem našel skórujícího Lukáše Khuna. Poté, co Chlumec ve druhé půli vyrovnal, přišli domácí s reakcí v podobě vítězného gólu Lukáše Hlavy. Minutu po tomto gólu Provodov své vedení ještě pojistil a zvítězil 3:1. 

 

Nové Město muselo na hřišti Libčan dvakrát dotahovat, nakonec přesto zvítězilo. Na výhře 2:4 se gólem podílel Pavel Srubjan, ještě výraznější příspěvek zaznamenal Lukáš Macháček, autor hattricku. 

 

Rychnov zvítězil na hřišti Jičína 0:2. K výhře nakročili hosté po půlhodině hry, kdy skóre zápasu otevřel Tomáš Tichý

 

Hradecká Slavia zareagovala na brzký gól Lázní Bělohrad, otočila skóre a nakonec zvítězila 2:4. Této výhře pomohl Jaroslav Linhart, díky kterému byly centry Slavie velmi nebezpečné. O góly se staral Tomáš Erber, který ve dvou případech využil rychlého přehledu v pokutovém území a skóroval. 

 

Povzbudivou výhru zaznamenali Broumovští, kteří doma porazili Cidlinu 3:2. Důležitý gól vstřelil Ervin Wilke. Ten ve druhém poločase vrátil svým gólem Broumovu vedení, o které už domácí nepřišli. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2017 12:38 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.