SESTAVA KOLA - 19.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 01.04.2017

0

Sestavu kola nám tento týden tvoří hráči z devíti týmů. Dva zástupce má zvedající se Líšeň a Hulín. Po jednom zástupci má Mohelnice, Sigma, Otrokovice, Kroměříž, Uničov, Slovácko a Velké Meziříčí. Podruhé během dvou týdnů se do sestavy dostávají Michal Vyskočil, Tadeáš Zezula a Lukáš Hapal.

JURAJ SEMANKO brankář Slovácka udržel v Hulíně čisté konto a popasoval se s nepříjemným větrem. Střely nebyly jednoduché a pomohl svému týmu k bodu.

 

TADEÁŠ ZEZULA stoper Líšně odehrál povedené utkání a i díky němu zůstali tři body právě v Líšni. Jeho výkon byl navíc oceněn trenérem hostí Vlastimilem Paličkou.

ROMAN VEJVODA kapitán lídra tabulky si drží dobrou výkonnost. V Hlučíně vyhrával důležité hlavičkové souboje a jeho zkušeného výkonu si všiml i trenér domácích Milan Valachovič.

VLASTIMIL BARCUCH Hráč Hulína se podílel na tom, že jeho tým neinkasoval a podle svého trenéra odehrál dobrý zápas to stejně se dá říct o dalším obránci Hulína v sestavě kola, kterým je MCHAL VYSKOČIL

 

TOMÁŠ MATOUŠEK Svým gólem vyrovnal v Blansku na 1:1 byl to velice důležitý gól.

LAMINE FALL Tento hráč začal na stoperovi, pak jej však trenér Machálek posunul na defenzivního záložníka. Tento tah si velice pochvaloval. Jeho výkon ocenil i kouč soupeře.

PETR DOLEJŠ Dvě branky a jedna asistence, to už mluví za vše. Navíc na svém pravém kraji zálohy celé utkání větral obranu Třebíče.

DUAH SAMUEL KWAKU Záložník Otrokovic byl neustále v nabídce a velice šikovný na míči. Jeho výkon se líbil i trenérovi hostí a exligovému hráči kterým je Jan Trousil.

 

JAKUB YUNIS Jeho tým vyhrál 3-0, on dal tři góly. Řekl si o šanci ve druholigovém áčku. Sám trenér Petřkovic řekl, že takhle by se mělo bojovat a hrát o šanci.

LUKÁŠ HAPAL Dal jedinou branku svého týmu. Vyhrával vysoké procento hlaviček a nevypustil jediný souboj. Snažil se a oba trenéři soupeřů jej označili za nejlepšího hráče utkání.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2017 21:47 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.