SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.04.2017

0

Sestava 19. kola Ondrášovka krajského přeboru je tady! V tomto kole nebyl ani jeden penaltový rozstřel a nejvíce branek padlo v Semicích a v Berouně, kde jich Rakovník nasázel pět. Kdo je podle Vás nejlepším hráčem 19. kola?

Sestava 3-5-2:

Tomáš Ježek (MSK) - Hradiště čekal velmi důležitý zápas s Jílovištěm. Ježek udržel čisté konto a pomohl týmu k důležité výhře.

Miroslav Baloun (Brandýs) - Jeho Brandýs udržel čisté konto a na svůj věk už velmi ostřílený stoper rozdával přesné balony pro rychlá křídla.

Milan Polák (SKR) - Polák nastoupil proti týmu, kde dříve působil. Vedle Pavla Besty působil v obraně velmi jistě a kvalitním výkonem přispěl k vysoké výhře.

Tomáš Hofman (MSK) - Podobně jako Ježek zvádl své defenzivní úkoly a pomohl týmu k důležité výhře.

Filip Braborec (Brandýs) - V souboji prvního s posledním se čekaly střelecké hody. Nakonec Brandýs vyhrál jen 1:0, když zahodil několik šancí. Hubenou výhru zajistil právě Braborec.

Mario Lička (Zbuzany) - Zkušený středopolař vystřelil výhru Zbuzan na půdě Poříčan, kde dosud nikdo nevyhrál. 

Tomáš Pucholt (SKR) - Naběhal řadu kilometrů, doplňoval osamoceného Červeného v útoku a navíc vstřelil branku po akci do prázdné branky. Podílel se na vysoké výhře Rakovníka v Berouně.

Robert Hamouz (SKR) - Věkem ještě dorostenec, ale působí velmi jistě. Nevypustil žádný souboj a skvělý výkon korunoval brankou do prázdné branky.

Petr Mikolanda (Semice) - Po poločase jeho tým prohrával doma vysoko 0:3. Po pauze nastoupil jiný tým a Semice bavily diváky. Mikolanda vstřelil dvě branky a jeho tým nakonec zvítězil 4:3.

Jiří Dalekorej (Vykáň) - Vykáň hrála skvěle a vedla po půli 3:0 v Semicích. Po pauze přišel kolaps a jeho tým prohrál. Dalekorej ale zejména v první půli dělal velké problémy obraně a vstřelil dvě branky.

Ondřev Páv (Poříčí) - Poříčí zažívá povedenou sezonu. Tentokrát tým doma rozstřílel Rejšice a Páv dal dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.04.2017 21:38 do 05.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.