SESTAVA KOLA - 18.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 26.03.2017

0

Zápas mezi Třebechovicemi a Nepolisy skončil po devadesáti minutách remízou 2:2. V následných penaltách pomohl svému týmu třebechovický gólman Václav Cejnar, díky kterému tak domácí slavili dvoubodové vítězství. Ve druhém poločase se přitom Nepolisy dostaly brzy do vedení, když po bezbrankové první půli otevřel skóre zápasu kapitán Nepolis René Chaloupka. Vedení ale Nepolisy neudržely a v závěru musely dotahovat. 

 

Gólově nejproduktivnější bylo o víkendu Týniště, které porazilo Trutnov vysoko 7:3. Na výhře se podílel Tomáš Voda, který se trefil už v první minutě i Petr Pokorný, který zvýšil na 2:0 šest minut poté. Aktivní a střelecky produktivní byl i Radek Mládek, který ve třinácté minutě završil bleskový začátek Týniště.

 

Mezi Tatranem Hostinné a hradeckou Lokomotivou se zrodila remíza 2:2. V penaltovém rozstřelu byli následně úspěšnější domácí. V dresu Tatranu se prosadil David Kracík, který krátce před koncem poločasu poslal svůj tým do vedení. 

 

Bílá Třemešná zvládla zápas s Úpicí 2:0. Důležitý gól tzv. "do šatny" zaznamenal ve čtyřicáté páté minutě Patrik Macek.

 

Kunčice byly v zápase s Náchodem efektivnější než soupeř. Výhře 3:0 pomohl Jindřich Laštovička. Záložník Kunčic vstřelil druhý gól, který přišel už tři minuty po úvodní brance.

 

Třebeš byla v zápase s Novým Hradcem aktivnější, góly ale dávali hosté. Respektive gól. Novému Hradci stačila k výhře jediná branka, kterou chvíli před koncem zápasu vstřelil Martin Šmíd

 

Roudnice porazila Sobotku 2:4 i díky dvěma trefám Ondřeje Kmoníčka

 

Vrchlabí oproti minulým zápasům neuštědřilo soupeři šestigólový debakl. Ke třem bodům ale stačil i jediný gól, který zaznamenal Petr Žďárský




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.03.2017 14:14 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.