SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 26.03.2017

0

První hrací víkend je za námi. Výsledky všichni známe a nyní už zbývá si jen představit jedenáctku nejlepších, kteří svým týmům o víkendu nejvíce pomohli. Až do středy jim pak budete moci na jejich pomyslný účet zasílat hlasy a těmi zárovň, jak jste již zvyklí, rozhodnout o vítězi hráčské ankety o největší hvězdu kola. Sestavu jsme pro Vás složili do formace 3-4-3. Kompletní nominaci naleznete níže v článku.

V brance stojí s čistým kontem Jakub Marcell, bankář Trpíst si i v diváckém hodnocení vysloužil desítku, tedy plný počet bodů, a to už mluví samo o sobě za hodně. Jakub chytal fantasticky a plánští střelci si na něm do jednoho vylámali zuby, Trpístským tak nakonec stačil jeden gól. Naší pevnou obranu pak tvoří trojice zkušených hráčů, kteří o víkendu pomohli svým týmům fantastickou defenzivní činností a zodpovědně odvedenou prací. Tuto trojici tvoří plánský kapitán Pavel Miklas, Petr Jadlovský ze Sparty a Josef Marcínek z Jiskry Třemešné, který o víkendu hodně potrápil právě útočníky lídra soutěže.

A koho máme v záloze? Začněme u křídel. Sulislav o víkendu dokázla držet s Tisovou velmi dlouho krok a velkou zásluhu na tom měl Pavel Macháček, který odváděl v záloze skvělou práci a nakonec se postaral i o jediný sulislavský gól, který Tisovou dlouho držel na dostřel. Na druhé straně pak jako obvykle velká kladrubská opora, Lukáš Kotlár. Hbitý záložník opět obranu souepře pořádně potrápil a postaral se o jedinou branku svého týmu, který zápas nezvládl psychicky. Střet zálohy pak patří dalším ze stálic. Vedle René Táborka, který byl opět obrovskou oporou vítězných Trpíst se postavil Radek Vavřička, který dovedl výborným výkonem svůj tým k senzační porážce Kladrub. Sám pomohl jedním gólem a skvělým přehledem ve hře.

A útok? Vedle jedné ze stálic, tedy Josefa Míška z Lázní, který se hned na úvod blýskl hattrickem v Kšicích, se blýskli také takříkajíc hvězdy vyšší soutěže. Jednou z nich je René Mrenka, který posílil halžský B-tým a dvěma góly pomohl k cenné výhře nad Zadním Chodovem. Druhou je Erik Šály, bývalý hráč Sokolu Damnov, který se přes zimu rozpadl. Erik našel útočiště v týmu Zetoru Tisová. Okamžitě se ujal role kapitána a stal se prvním střelcem vítězného utkání proti Sulislavi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2017 22:32 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.