SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 26.03.2017

0

První hrací víkend je za námi. Výsledky všichni známe a nyní už zbývá si jen představit jedenáctku nejlepších, kteří svým týmům o víkendu nejvíce pomohli. Až do středy jim pak budete moci na jejich pomyslný účet zasílat hlasy a těmi zárovň, jak jste již zvyklí, rozhodnout o vítězi hráčské ankety o největší hvězdu kola. Sestavu jsme pro Vás složili do formace 3-4-3. Kompletní nominaci naleznete níže v článku.

Mezi horké favority na vítězství patří určitě brankář Jiří Hlaváček, který o víkendu vychytal nulu na horké půdě ve Stráži, čímž svému týmu v těžkém utkání výrazně pomohl k senzační výhře. Fantastický výkon. V obraně pak můžete najít známou oporu Sedliště Pavla Hrubého, který o víkendu svou kvalitní defenzivní hrou dělal velké problémy kosteleckým střelcům a sám svým gólem z přímého kopu pomohl svému týmu alespoň k čestné brance. Po jeho bocích pak stojí Libor Novák a Ladislav Netrh. Obránce Studánky a Kostelce. V obou týmech o víkendu obrana výrazně vynikala a bylo obtížné vybrat z defenzivních hráčů toho nejplatnějšího, ale věříme, že jsme se s pomocí informátorů trefili nejlépe, jak to šlo. Oba odvedli skvělou práci a výrazným dílem pomohli k výhře týmu.

Záloha? Ve středu Lukáš Honzík, velmi známé jméno, který řídil v sobotu výhru Kostelce v Sedlišti a sám pomohl rozhodující brankou, a společně s ním Jaroslav Šedivý. Opora Černošína odehrála v sobotu velmi dobré utkání a pomohla ke kanonádě svého týmu výbornými pasy, skvělým pohybem a v neposlední řadě i dvěma zásahy. Na křídla jsme pak nominovali Miroslava Filipa ml. a Ivana Šetlíka. Druhého jmenovaného už každý zná, jedna z největších hvězd okresu o víkendu opět podala skvělý výkon a pomohla k cenné porážce Lázní. Z toho prvního ale hvězda teprve roste. Mladičký záložník Bezdružic a syn kapitána Jiskry odehrál v Halži celé utkání a odvedl skvělou práci. Naběhal mnoho metrů a pomohl Jiskře i jedním gólem. Jen tak dál.

A útok je hvězdný. Chybět nemůže hned na úvod pětigólový Dominik Bláha a jeho největší sok mezi kanonýry René Mrenka, který pomohl v neděli k senzačnímu obratu Halže proti Bezduržicím dvěma góly a jako obvykle skvělou prací. Tuto dvojici pak doplní další hvězda, Josef Vyšňovský. Ten také o víkendu zaznamenal dvě trefy a díky jeho skvělému výkonu v útoku a skvělé produktivitě Studánka hladce porazila Lom.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2017 22:18 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.