SESTAVA KOLA - 15.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 25.03.2017

1

První hrací víkend je za námi. Výsledky všichni známe a nyní už zbývá si jen představit jedenáctku nejlepších, kteří svým týmům o víkendu nejvíce pomohli. Až do středy jim pak budete moci na jejich pomyslný účet zasílat hlasy a těmi zárovň, jak jste již zvyklí, rozhodnout o vítězi hráčské ankety o největší hvězdu kola. Sestavu jsme pro Vás složili do formace 3-4-3. Kompletní nominaci naleznete níže v článku.

Obrovským favoritem pro zisk prvního jarního titulu je krásenský brankář Vojtěch Kvapil, který v sobotu famózním výkonem podržel Krásno v souboji s Bukovany. Za svá záda pustil jen jednu střelu a k tomu vychytal minimálně čtyři storpocentní šance. Z jeho spoluhráčů se pak do sestavy dostal ještě Jan Husák, který hrál na pozici někdy mezi útokem a zálohou. Jeho úkolem bylo rozdělovat balóny na křídla a posílat spluhráče svými pasy za obranu, což se mu dařilo skvěle a Krásno z jeho práce hodně těžilo. Z celku poražených Bukovan se do sestavy dostala taktéž dvojice hráčů. Nejprve záložník Jaroslav Bauchner, který řídil hru velmi dobrých Bukovan, které se mohly Krásnu dlouho rovnat. Do sestavy se pak dostal také střelec jediného gólu domácích, Miroslav Hamouz, který v útoku odvedl skvělou práci, celou dobu byl nebezpečný a jak jsme již zmínili, jednou se i trefil.

Suverénní výhru si na své konto připsala také Lomnice, která doslova vystřílela Starou Chodovskou. Do sestavy se dostal po skvělém výkonu záložník Jan Kníř, který naběhal obrovskou porci metrů a zároveň v záloze po všech stránkách skvěle pracoval a odvedl kus černé práce. Vedle něho se do sestavy dostal také obránce Stanislav Hauf, který měl celou dobu vše pod kontrolou a ještě přidal zásah hlavou v rozhodující fázi zápasu. A v útoku pak Tomáš Dlesk, který byl po celou dobu velmi nebezpečný a postaral se po skvělé individuální práci i o první branku svého týmu, která vše odstartovala.

Z remízového utkání Chodova a Svatavy se do sestavy probojovali jen Radek Jesipčuk st. a Antonín Lídl. Radek byl platný po všech stránkách, v první půli odvedl skvělou práci v defenzivě a jeho tým pod jeho vedením neinkasoval a Svatavu téměř k ničemu nepustil. Ve druhé půli pak posílil zálohu a rozdával balóny ofenzivě. Antonín naopak dirigoval hru nakoenc veleúspěšné Svatavy, která pod jeho vedením v Chodově vybojovala extrémně cenný bod.

A z posledního utkání pak do sestavy proklouzl olovský Lukáš Doboš, který sice tentokrát nevstřelil žádnou branku, ale odvedl v útoku fantastickou práci a připravil mnoho šancí, jak sobě tak protihráčům. Úplně posledním hráčem, který sestavu vyplní je pak známé jméno Karla Hylského. Ten dirigoval hru svého týmu pěkně z obrany a velmi často se vydával na pomoc i útočníkům individuálními průniky ku předu a skvělými přihrávkami.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2017 21:50 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 3. 2017 12:07
Za 5min skok o 10%, divny