SESTAVA KOLA - 17.kolo Divize E, 2016-2017

Datum kola: 18.03.2017

0

17. kolo přineslo spoustu zajímavých zápasů a jeden obzvlášť povedený. V Rýmařově hostující Kozlovice ještě v 87. minutě prohrávali 2:0, ale v hektickém závěru stačili ještě zázračně vydolovat bod za konečných 2:2. Překvapením bylo i vítězství Nového Jičína na hřišti Viktorie Přerov, kde se dvěma góly blýsknul hostující kanonýr Radovan Lokša.

Brankář Petrovic Richard Mrozek podal skvělý výkon v domácím utkání s Frýdlantem a i proto nedokázali hosté vstřelit ani jednu branku. Valašskomeziříčský Aleš Michálek je vždy oporou lídra tabulky a nebylo tomu jinak ani v prvním jarním kole. Totéž platí i o Havířovském Tomáši Omastovi. Hranický Radim Kundrát se v zápase s Šumperkem postavil ke dvěma penaltám a obě s jistotou proměnil. Kozlovický Lukáš Kaďorek ten v utkání s Rýmařovem svou penaltu sice neproměnil, ale vše si vynahradil v samotném závěru utkání, kdy na jeden gól nádherně nacentroval a v devadesáté minutě sám z přímého kopu rozhodl o dělbě bodů. A náš první žolík je Filip Kondziolka, v 85. minutě vletěl na hřiště a hned za minutu zlomil hosty z Frýdlantu gólem a tím pojistil svému týmu zisk tří bodů. A dalším hráčem který na sebe upozornil hned po vystřídání je Martin Výmola z Valašského Meziříčí. V 74. minutě ve šlágru kola s Dolním Benešovem naskočil do hry a hned v 79. minutě za stavu 1:1 nekompromisně zavěsil a rozhodl o vitězství svého týmu 2:1.  Záložník Nového Jičína Josef Opatřil podal výborný výkon v zápase s Přerovem a zasloužil se velkou měrou o to, že Nový Jičín slavil výhru 3:0. Havířovský Karel Skoupý rozhodl v Polomy o vítězství svého mužstva 2:1. Adam Galetka z Kozlovic vykřesal pro svůj tým naději na obrat v zápase v Rýmařově a později se potvrdilo, že to byl gól veledůležitý. Novojíčinského Radovana Lokšu už asi představovat nemusím. I po zimním "spánku" potvrzuje své střelecké kvality a proto hned v prvním jarním kole vsítil na hřišti Přerova dvě branky.

A kdo z těchto hráčů bude hráčem kola, to už nechám na vás. Hlasujem. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2017 10:48 do 22.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.