SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.03.2017

0

Úvodní kolo Okresního přeboru přineslo jen pět zápasů, zbytek se pro špatný terén neodehrál. Přesto sebylo na co dívat a hlavně se hrál šlágr kola a nejspíše i jara v Merklíně kam zavítala Losiná. Žinkovy a Předenice potvrdily roli favorita, i když Zdemyslice byly více než vyrovnaný soupeř. Radkovice odstartovaly do jara skvěle, když vyhrály v Hradci a tři body bere také Klášter.

Daniel Špirk - Už před zápasem věděl, že jej čeká těžký zápas. Přijel vedoucí celek.  V prvním poločase ještě neměl tolik práce, ale i tak si připsal pár zákroků. To hlavní přišlo v druhé půli, kdy hosté byli lepší a měli i dost šancí. Daniel ale inkasoval pouze jednu branku a šlo se tak do penalt. V rozstřelu zlikvidoval ještě další dvě penalty a pomohl tak k druhému bodu. 

 

Tomáš Šilhánek - Kapitán Zdemyslic odehrál výborné utkání, byl všude kde jej bylo potřeba. Navíc přidal krásnou branku z trestňáku. K vítězství chybělo jen trošku štěstí. 

 

Milan Balák - Druhý pilíř Merklínského výkonu. Ve středu obrany byl neprostupný a zastavoval jednoho protihráče za druhým. Výrazně tak pomohl k vítězství na penalty.

 

Marián Velich - Podle slov informátora odehrál asi svůj nejlepší zápas za Radkovice, navíc jeho tým neinkasoval. Není tak pochyb o jeho účasti v týmu kola.

 

Daniel Fiala - Střelec krásné branky v zápase s Hradcem. Odehrál kvalitní utkání, rozdával přihrávky ale i zodpovědně bránil. Jeho branka navíc měla nálepku tříbodová. 

 

Tomáš Kadlec - Zkušený záložník Předenic svou chytrostí a kvalitní přihrávkou dokáže rozhodovat zápasy a ukázal to i tentokrát. Na jeden gól přihrál, a po jeho rohu si soupeř dal vlastní gól. 

 

Filip Koča - Stod odehrál výborný první poločas, ale v druhém i vinnou vyloučení ztratil vedení a vysoko prohrál. Nad ostatními čněl výkon Filipa.

 

Marek Ptáček - Odehrál povedené utkání proti Smolivci, několik šancí pomohl vytvořit, obzvláště jeho centry dělali soupeři neustálé problémy. 

 

Ondřej Tic - Losiná musela v druhé půli dohánět skóre, ale trápila se v koncovce. Ondřej svou brankou dokázal zajistit alespoň bod pro vedoucí mužstvo soutěže. 

 

Jiří Trojánek - Jedna z hlavních postav obratu Žinkov. Dal dva góly a v podstatě celý druhý poločas byl neustálou hrozbou pro branku soupeře. 

 

David Niemkiewicz - Odehrál vydařené utkání, vytvořil si několik šancí a jednou také skóroval. Dal si tak povedený dárek k narozeninám. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.03.2017 18:08 do 22.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.