SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 18.03.2017

0

První jarní kolo přineslo pouze čtyři odehraná utkání, zbytek se z důvodu špatného terénu neodehrál. Přesto se zrodily dva vcelku překvapivé výsledky. Merklín senzačně zaskočil silné Střížovice a Dvorec ani napodruhé od Blovic neinkasoval. Dnešice na úvod jara nezahrály vůbec špatně, ale ani tentokrát to k bodům nevedlo a Chlumčany pokračují ve spanilé jízdě. To je ve zkratce okleštěné čtrnácté kolo a my se teď pojďme podívat na jedenáct těch nejlepších. Svého favorita podpořte hlasem a dopomozte mu k celkovému primátu. 

Jan Končel - Brankář Dvorce měl celý zápas plné ruce práce, čelil nejlepšímu útoku soutěže, kopala se proti němu penalta a přesto zápas skončil 0:0. Výborný výkon korunoval i několika chycenými penaltami v rozstřelu, na druhý bod to ovšem nestačilo. I tak byl Jan suverénně nejlepší hráč na place. 

 

Radek Bagoš - Stálice zadních řad Dnešic odvedla svůj standardně kvalitní výkon a zastavovala útoky Letin. Bohužel to ale body nepřineslo. 

 

Zdeněk Bešta - Merklín rozhodně neodjížděl do Střížovic v roli favorita a v body věřili spíše jen optimisti. Přesto výborný výkon obrany vedené Zdeňkem nedovolil domácím ani jednou skórovat a Merklín tak odjížděl jako první jarní překvapení. 

 

Vilém Běhálek - Střížovice neodehrály špatný zápas, nebyly horší než Merklín a přesto jsou bez bodu. Nad výkonem týmu vyčníval individuální výkon Viléma a tím si vysloužil nominaci do sestavy kola. 

 

Karel Hajský - Karel mohl ze zadních řad jen sledovat jak jeho spoluhráči zahazují gólové šance. O to víc bylo důležité aby jeho celek neinkasovat a to se i díky Karlovo výkonu povedlo.

 

Martin Kanát - Chlumčany rozjely v prvním poločase kolotoč a dokázaly soupeři nasázet pět branek. Ústřední postavou byl Martin, který dva góly dal a spousty dalších šancí vytvořil.

 

David Šlajs - Nepovedený výkon Poříčí v prvním poločase je stál zápas, v druhém už to bylo jiné a díky Davidově brance skóre nevypadá tak hrozivě. 

 

Miroslav Greguš - Zkušený záložník Dvorce odehrál povedený zápas, snažil se vymýšlet útočné akce svého týmu, ale když bylo potřeba zabral i dozadu a pomohl tak k velmi cennému bodu. 

 

Jan Bláha - Mladý útočník Merklína v zápase neměl příliš šancí ani kontaktu s balonem ale o to důležitější bylo, že ve správnou chvíli si našel správný prostor a překonal golmana soupeře. Díky jeho brance si tým odvezl překvapivé tři body.

 

Tomáš Lachman - V prvním poločase představoval neustálou hrozbu pro soupeřovo branku a dokázal se dvakrát prosadit. Nechybělo mnoho a mohl mít na kontě i první jarní hattrick. 

 

Petr Brašna - Už na podzim byl Petr jedním z nejdůležitějších hráčů ofenzívy Letin a svou roli potvrdil i v prvním jarním zápase. Dva góly dal a jeden přihrál, měl tak zásadní podíl na výhře v Dnešicích. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.03.2017 17:40 do 22.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.