SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 19.03.2017

0

Druhému jarnímu kolu tentokrát počasí příliš nepřálo, i tak ale byly k vidění pěkné výkony a mnoho vstřelených branek. V tomto ohledu tentokrát vyčnívaly dva týmy, které také mají v sestavě kola dva zástupce - oba celky navíc svého počinu dosáhly na hřištích soupeřů. Vojkovice uštědřily potupnou prohru 0:8 Horním Beřkovicím, přičemž hned dva jejich hráči zaznamenali hattrick. Vysokou výhru z Vehlovice vezou také fotbalisté Labského Kostelce, kteří se tak vzdalují nejspodnějším patrům tabulky.

Jakub Juklíček, Ladislav Plicka (Vojkovice) - Zdá se, že Vojkovické zastihlo jaro ve skvělé formě. Úvodní domácí výhra nad Vehlovicemi byla tak trochu povinná, kanonádu v Horních Beřkovicích ale čekal málokdo. Stalo se a hned dva borci vsítili hattrick.

 

Pavel Klíma, Lukáš Pazderka (Kostelec) - V Kostelci si v této sezóně po sestupu z B-třídy zatím příliš radosti neužili, a tak jim drobnou náplastí může být povedený záchranářský zápas na Vehlovicích. Hosté dokázali zvítězit přesvědčivě 1:5.

 

Vojtěch Braunšveig (Pšovka B) - Brankář Pšovky sice lovil dvakrát míč ze své sítě, jeho spoluhráči mu ale za ostatní skvělé zákroky mohou líbat rukavice. Zejména díky němu slaví Pšovka B zisk bodu.

 

Ondřej Eisner (Libiš B) - Středopolař Libiše otevřel již v 5. minutě skóre utkání a i nadále rozjížděl další útoky svého týmu. Jeho spoluhráči ale šance zahazovali, a tak musí vzít zavděk alespoň dvěma body.

 

Pavel Nezbeda (Lobkovice) - Jediný gól padl v utkání Lobkovice - Dolní Beřkovice. A koho jiného tedy nominovat, než jeho střelce? Pavel Nezbeda zařídil svému týmu výhru, po které jsou Lobkovice již na 29 bodech.

 

Michal Rada (Všestudy) - Zápas proti Veltrusům nebyl tak zcela jednoznačnou záležitostí, jak mohlo napovídat postavení v tabulce. Obrana domácích ale byla neprostupná a její velitel Rada se navíc prosadil gólově.

 

Václav Valenta (Mšeno) - Další těžké rozhodování jsme měli v týmu Mšena. Valenta nahrával a Guttenberg střílel. Nakonec jsme zvolili křídelníka, který se navíc dokázal přesně prosadit z přímého kopu.

 

Petr Sus (Obříství) - Obříství dokázalo ze dvou zápasů vytěžit šest bodů a navázalo tak na skvělý podzimní start, kdy se mu rovněž dařilo náramně. Jeden z jeho gólů tentokrát vsítil i nominovaný Petr Sus.

 

Josef Gabčo (Vysoká) - V osobě Josefa Gabča získal OP Mělník další velkou osobnost. Nejedna obrana s ním bude mít problémy a ta z Horních Počapel neuspěla. Josef se trefil třikrát a Vysoká veze domů výhru 2:4.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.03.2017 20:36 do 22.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.