SESTAVA KOLA - 18.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 11.03.2017

0

Třetí liga se probudila ze zimního spánku a je za námi první kolo. Do úvodní sestavy se probojovali Jiří Havránek či Vojtěch Štěpán. Zajímavým jménem je i Dominik Hašek z Hořovicka, mladík se stejným jménem jako hokejová legenda. Stane se novým dominátorem a hráčem kola, či to bude někdo jiný? Zvolte nejlepšího hráče 18. kola!

JIŘÍ HAVRÁNEK - Nováček v bráně Dobrovice se hned na úvod zaskvěl nulou na půdě Litoměřicka, odkud si jeho klub odvezl dva body.

 

VLASTIMIL KARAL - Ačkoliv neskóroval, zasloužil se o velmi důležitý moment, obranným zákrokem vykopl z brankové čáry téměř jistý gól Vyšehradu, který by jistě změnil celý vývoj zápasu.

PETR LUKÁŠ - Držel obranu Dobrovice na vysoké úrovni, díky čemuž jeho tým udržel nulu, v šesté sérii penalt svůj pokus proměnil.

MICHAL ŠVEJDA - Kapitán týmu Štěchovic držel pravou stanu hřiště, navíc přispěl důležitým gólem z trestného kopu.

 

STANISLAV HŘEBEČEK - Štěchovický záložník pomohl vítězným gólem na půdě Hořovicka. Navázal na své povedené výkony a nyní z téměř pětatřiceti metrů poslal balon přesně k tyči, čímž si připsal sedmý gól v sezoně.

ONDŘEJ KESNER - Hbitý krajní záložník zářil v Benátkách, které třetím gólem Chrudimi definitivně zbavil myšlenek na bodový zisk.

LUKÁŠ KŘEČEK - Urostlý záložník Jiren se zejména ve druhém poločase podílel na těsné výhře proti Domažlicím, vstřelil rozhodující gól.

VOJTĚCH ŠTĚPÁN - Velká posila Olympie v cestě do druhé ligy pomohla svému týmu k výhře jedním gólem, exligový hráč je stále v dobrém věku a může pozlobit obranu každého týmu.

 

DOMINIK HAŠEK - Jmenovec gólmanské legendy působí v Hořovicku, které čeká tuhý boj o udržení. Hned na úvod dokázal potrápit Štěchovice a během jednoho zápasu vstřelilit čtvrtinu gólů svého týmu za celou sezonu.

ADAM HÁJEK - Mladý útočník se v této sezoně začíná stále více prosazovat, nyní pomohl v prvním poločase jedním gólem k výhře Králova Dvora nad Benešovem.

FILIP ŘEZÁČ - Vstoupil do jarní sezony nažhavený a hned v první minutě dostal Písek do vedení. Vltavín následně porazil druhým gólem na konci zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.03.2017 16:46 do 15.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.