SESTAVA KOLA - 16.kolo Divize C, 2016-2017

Datum kola: 12.03.2017

0

Fotbalisté Kolína porazili v prvním jarním kole celek Ostré 2:1. K výhře přispěl brankář Josef Ptáček, jenž v zápase kryl pokutový kop soupeře. 

 

Utkání domácího Letohradu s Dvorem Králové skončilo bezbrankovou remízou. Penaltový rozstřel ovládli hosté. K dvoubodovému zisku pomohl při své mistrovské premiéře v královédvorském dresu zkušený hráč s ligovými zkušenostmi Jiří Poděbradský. Na druhé straně získal nominaci obránce Letohradu Michal Vaniš, jehož tým rovněž v utkání udržel čisté konto.    

 

Zachraňující se Přední Kopanina hostila Turnov. Po prvním poločase domácí vedli, ale hosté po změně stran strhli vedení na svoji stranu a nakonec vyhráli jasně 4:1. Ústřední postavou byl ex-ligový Petr Papoušek, který v rozmezí šesti minut stihl nasázet hattrick!

 

Východočeské derby mezi Trutnovem a Náchodem bylo pro oba celky velice důležité z hlediska záchrany soutěže. Tři důležité body nakonec vybojovali Trutnovští. V sestavě kola se objevuje pilíř zadních řad Petr Makovský

 

Mužstvo Živanic hostilo Kutnou Horu a po jasném průběhu zaslouženě zvítězilo 2:0. K výhře týmu pomohl dobrým výkonem a brankou Milan Ujec.

 

Lídr tabulky, Ústí nad Orlicí, cestovalo na půdu nováčka z Kratonoh a potvrdilo zde svoje postavení, když vyhrálo 2:0. Rozdílovou branku vsřelil kanonýr Zdeněk Vaňous a velmi dobrým výkonem se představil Adam Nágl.  

 

Rezerva Pardubic přivítala Čáslav. Domácí hráli od jedenácté minuty v deseti hráčích, když byl vyloučen Jedlička. Utkání skončilo v základní hrací době 2:2. Obě branky svého týmu dal David Huf a dobrý výkon předvedl v záložní řadě Jan Řezníček.  Na druhé straně se povedenou trefou prezentoval čáslavský Jakub Vančura

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.03.2017 10:17 do 15.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.