SESTAVA KOLA - 16.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 12.03.2017

0

První jarní kolo je odehráno a jeho nejlepšími střelci se stali dvougóloví Král (Vojkovice), Borkovec (Libiš B) a Guttenberg ml. (Mšeno). První dva jmenovaní se v ideální sestavě kola objevují, u třetího si počkejme na jeho tradiční hattrick! Hlasovat ale můžete i pro další hráče, kteří předvedli kvalitní výkony. Tak do toho!

Petr Borkovec, Miroslav Žák (Libiš B) - Zástupci libišského Sokola nemohou chybět. 8 gólů v síti Hořína je dostatečnou pozvánkou do nominace. Borkovec si ji zasloužil dvěma vstřelenými brankami, Žák byl nominován trenérem týmu za skvělý výkon.

 

Patrik Král, Jakub Juklíček (Vojkovice) - Vojkovice se vypořádaly s odporem posledního týmu tabulky a zvítězily 4:1. Do nominace jsme zařadili hráče, kteří dohromady zařídili 3/4 domácích branek.

 

Martin Růně (Všestudy) - Všestudy to neměly na Vysoké vůbec jednoduché, ve druhém poločase ale otočily nepříznivý vývoj. Střelcem vítězného gólu na 2:1 byl právě Růně.

 

Jan Cemper (Pšovka B) - Více než dvoumetrový stoper se tentokrát zapsal do listiny střelců a Pšovce jeho trefa přišla velmi vhod. Domácí díky ní totiž urvali alespoň bod ze zápasu proti Horním Beřkovicím.

 

Jiří Franz (Obříství) - Koho nominovat do sestavy kola v zápase, kde padl jediný gól? No jistě, střelce! V Kostelci se jím stal Jiří Franz, který si udržel skvělou formu i do jarní části sezóny.

 

Jaroslav Hejsek (Lobkovice) - Lobkovičtí dokázali v bojovném zápase na Řepíně vyválčit výhru, o kterou se svou parádní trefou významně postaral Jaroslav Hejsek.

 

Roman Kolumpek (Mšeno) - Vstup do zápasu ve Veltrusech neměli fotbalisté Mšena úplně nejlepší, vše ale uklidnila úvodní trefa Romana Kolumpka, po níž se hosté uklidnili a dotáhli utkání k jasné výhře.

 

Pavel Šuta (Horní Počaply) - Staronový hráč v sestavě Horních Počapel se sice do střelecké listiny nezapsal, po faul na jeho osobu se ale kopala penalta, a tak jeho tým vyválčil z derby proti Dolním Beřkovicím alespoň bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.03.2017 18:13 do 15.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.