SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

1

Podzimní část fotbalové sezóny je již minulostí, proto vám jako tradičně přinášíme sestavu podzimu. Výborných hráčů je v soutěži celá řada a být zde si zaslouží více borců, ale my jsme se rozhodli pro tyto hráče. 

Brankář

Adam Fabián - Jestli bylo na někoho v úvodních kolech spoleh, byl to právě Fabián, který držel svůj tým v těžkých chvílích. Stodu se pak začalo více dařit a i Adam si držel výbornou formu a v každém zápase na něj dalo stoprocentně spolehnout. 

 

 

Obránci

Libor Pelikán - Patřil k nejvytíženějším hráčům nejen svého celku, ale také celé soutěže. Podával stabilně kvalitní výkony a i jako obránce se dokázal třikrát prosadit. 

 

Ondřej Šustr - Ondřej podával v obraně výborné výkony, což se podepsalo i na počtu inkasovaných branek jeho týmu. V tomto ohledu je Smolivec nejlepší v soutěži.

 

Vladimír Krňoul - Vladimír posílil Zdemyslice před rokem, a i přesto, že předtím nějakou dobu nehrál podává parádní výkony, prokazuje svou zkušenost z vyšší soutěže. Na hřišti působí nenápadným dojmem, ale jeli tomu zapotřebí, dokáže hru i patřičně přitvrdit. Z jeho centrovaných balonu vytěžily Zdemyslice nejeden gól. 

 

Záložníci 

Jakub Vokurka - Jakub podával po celý podzim kvalitní výkony, spoluhráče zásoboval spoustou přihrávek a dokázal vytvořit dost brankových šancí. Do střelecké listiny se dokázal také sám zapsat pětkrát.

 

Miroslav Šneberk - Žinkovký tvůrce hry byl jedním z hlavních ofenzivních tahounů týmu. Dokázal zápas co zápas vytvářet nadějné pozice pro spoluhráče nebo se sám dostával do zakončení. 

 

Martin Veleman - Kapitán Losiné je klíčovou osobností ofenzívy svého celku, sám vstřelil devět branek a několik dalších ještě připravil pro své spoluhráče. 

 

Pavel Kvídera - Na kraji zálzohy oddřel každý zápas, bránil i útočil. Navíc se dokázal také čtyřikrát prosadit. Přidal i několik asistencí. 

 

Útočníci

Martin Škyrta - Kasejovice se trápí, ale o Martinovi to úplně říct nejde, je to klíčová postava týmu. Dokázal vstřelit devět branek a alespoň trochu drží svůj celek nad vodou. 

 

Lukáš Vebr - Celý podzim si dokázal udržet stálou formu což se u útočníků cení a svými osmi zásahy se postaral o téměř třetinu všech gólů.

 

Michal Fořt - Merklín hraje krásný útoční fotbal a především duo Hrádek- Fořt děsí každou obranu. Rychlý útočník se dokázal prosadit devatenáctkrát! Jeho gólový průměr je tak téměř 1,5 gólu na zápas.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 12. 2016 22:23
Ondřej si to plně zaslouží a věřím, že každý objektivní fanoušek bude hlasovat :)