SESTAVA PODZIMU - Zlínský | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Brankář

Roman Hyžák (Kateřinice)- vynikající gólman, který mohl nyní hrát úplně jinou soutěž, ale v mládí mu to bylo díky tehdejším funkcionářům Lidečka zaraženo. Z Lidečka odešel do Kateřinic. Je vynikající na čáře i při výbězích, navíc dokáže organizovat hru před sebou.

 

Obrana

Robin Buček (Lidečko) - pravý obránce. od žákovských let hrál až do minulého roku na pozici stopera. Až nový trenér Lidečka, Aleš Vyškovský, ho přesunul na pravého beka a zde Robin předvádí vynikající výkony a může na tomto postu využít svou rychlost, technickou zdatnost a tvrdou střelu z dálky.

 

Petr Filgas (Valašská Polanka) - obránce. Jeden z nejstabilnějších, nejzkušenějších a taky nejslušnějších hráčů nejen Polanky, ale i celé soutěže. Výborný především ve vzduchu, ale umí i nohama. Navíc umí dát i branky ze standartek.

 

Miroslav Sochora (Prlov) - stoper. Prlov sice hraje I.B třídu teprve druhou sezonu, ale Sochora už patří mezi nejlepší stopery soutěže. Skvěle řídí defenzivu Prlova a navíc je velmi nebezpečny při standartních situacích.

 

Záloha

Radek Chmela (Francova Lhota) - pravý záložník. Nejrychlejší hráč I.B třídy. Má neuvěřitelnou rychlost, proto je výborný v soubojích 1 na 1, v podstatě hráč, který nejde uhlídat. Nejenže pomáhá Francovce svýma brankama, ale spoustu jich i připraví a vypracuje velké množství standartek.

 

Petr Novosad (Prlov) - střední záložník. Opět fotbalista, který patří mezi nejlepší hráče soutěže. Petr hrál vyšší soutěž a je to na něm vidět. Pro Prlov je téměř nepostradatelným hráčem. Řídí hru, rozjíždí akce, výborný je i v defenzivě.

 

Jan Novosad (Lidečko) - střední záložník. motor naší záložní řady. na soupeře platí svým nasazením, pohybem. Neustoupí v žádném souboji, výborně rozehrává standartky a má i výborné zakončení a tvrdou střelu.

 

Jakub Měrka (Semetín) - záložník. Výborný fotbalista, který skvěle řídí hru a má i výborné zakončení. Těžko se brání.

 

Útok

Aleš Číž (Lidečko) - útočník. Nejlepší ofenzivní hráč soutěže. Nečeká schovaný celý zápas, ale neustále bekům soupeře zatápí svým pohybem, svými náběhy. Nejenže spoustu branek vstřelil, ale taky připravil. Navíc na sebe dokáže vázat klidně i dva i tři hráče soupeře, tím dělá prostor pro své spoluhráče.

 

Jakub Šrom (Semetín) - útočník. Nejlepší střelec soutěže, to hovoří za vše. Má to prostě v sobě. Soupeř o něm hodinu neví a potom rozhodne zápas. Střelec k pohledání.

 

Ondřej Filák (Francova Lhota) - útočník. Francovka má v tomto mladém hráči velkou perspektivu a střeleckou oporu. Ondra je, i přes svůj věk v zakončení vynikající. Navíc umí i v soubojích 1 na 1, je rychlý a dravý.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.