SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Pozor, Pozor ! Máme tu sestavu podzimu !!

Brankář

 

Karel Kučera se zatím podivuhodně drží. Pokud se totiž podíváte do tabulky, Zbiroh inkasuje jen pramálo gólů, za což se lví částí podílí právě tento vynikající brankář.

 

 

 

Obrana

 

Michal Krč je obráncem, kterého prostě chcete mít v týmu. Nejenže je magnetem na góly, zároveň je taky kvalitní p všech dalších stránkách správného obránce.

 

Druhým mužem zadních řad je Tomáš Eisenhammer. Nejenže je bratrem trenéra Třemošné, oni společně táhnou Třemošnou do popředí. Nebojí se ničeho a jako obránce se ho nejeden protihráč bojí.

 

Plasy mají také svého elitního obránce a je jím Michal Šamberg. Ten se svými výkon zasloužil o nejeden vyhraný zápas, nebo spíše tak, že zabránil nejednomu gólu. Jeho hra je velice důležitá pro celé Plasy.

 

 Posledním do party  obránců je Jakub Čada. Příkosice jsou jistě rády, že mají tohoto krativně přemýšlejícího obránce. Právě proto jsem ho totiž vybral do tohoto výběru.

 

 

Záloha

 

Raková je ve špatném rozpoložení. Uteklo jí pár jasný výher, při čemž právě na některé své opory spoléhala. Jakub Procházka však i tak pracoval a dokonce těšil domácí fanoušky pěknými góly.

 

Petr Antoš je prostě už spojený s Kaznějovem. Jeden bez druhého by nejspíš nefungoval, ale dohromady vytváří pěkné duo.

 

Jistě jste ho zaregistroval v sestavách. David Takáč je ústřední postavou záložní řady Vejprnic B, čehož si prostě nejde nevšimnout. Jeho akce jsou prostě pro celou hru Vejprnic zásadní.

 

Tomáš Voráček je z Nýřan jeden z nejlepší hráčů. Sám má mnohem více příležitostí než vstřelených gólů, ale jak se říká: Vždy si máme nechat prostor pro zlepšení.

 

 

Útok

 

Nejdříve si představíme naprostý přírodní úkaz. Ferenc Róth totiž nejspíše nemá patřit do 1. B třídy, ale když už tu je, dává to ostatním pěkně sežrat. Sám má na kontě 30 gólů, což je s obrovským náskokem nejvíce  v lize. Pokud bude pokračovat v nastoleném trendu, je v jeho silách i 60 gólů za sezónu !!

 

Tím druhým je Martin Otýs, který se svým týmem předvádí něco krásného. Malesice vedou tabulku a sám Otýs je pak druhý v tabulce týmů. Pálí mu to pěkně a v Malesicích jistě doufají, že mu prach přes zimu nevyschne.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.