SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.B třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Brankář:

Tomáš Kubát, TJ Sokol Štoky - bránkář, který svými nadstandardními výkony držel svůj tým v každém zápase ve hře, který vetší část podzimní sezony sužovali časté hráčské výpadky. Má výborný postřeh, přehled ve hře a navíc je to obounohý fotbalista, což je u brankáře další plus. Na jeho zákrocích si vylámal zuby alespoň jednou každý ze střelců týmu, proti, kterým nastoupil, protože vlivem výše uvedeným problémům nebyla obranná hra nejjistější. Navíc je využitelný i pro hru v poli, což již potvrdil v jarní části minulé sezony.

 

Obrana:

Miloslav Kozlík, TJ Tis  - zkušenost sama. Vzhledem ke svému věku neskutečné výkony.

 

Miroslav Prokš, TJ Sokol Lípa - důrazný, tvrdý, opora obrany.

 

Marek Chalupník, SK Věžnice - tvrdý, důrazný.

 

Záloha:

Michal Netopilík, TJ Sokol Mírovka - střední záložník, kapitán, srdce mírovského mančaftu, pravá ruka trenéra, opravdový vůdce, přes kterého jde většina akcí, inteligentní, spolehlivý a tvořivý s velikým akčním rádiusem, vynikající ve hře hlavou.

 

Jakub Tlustý, TATRAN Ždírec nad Doubravou B - mozek týmu, který svými přihrávkami připravil většinu gólů, mínuse tohoto hráče je jeho fyzička.

 

Daniel Kříženecký,  AFC Humpolec B - tvůrce hry, technicky vyspělý.

 

Lukáš Malínský, TATRAN Ždírec nad Doubravou B - nejlepší střelec týmu a neúnavný bojovník, chybí mu pouze více disciplíny. Nicméně představitel SK Kostelec nám sdělil, že pokud by si měl vybrat jednoho hráče ze soupeřových týmů, tak to bude právě Lukáš. Má velké předpoklady.

 

Útok:

Jan Kaplan,  TJ Sokol Mírovka - útočník (ofenzivní středový záložník), po podzimní části nejlepší střelec (spolu s D.Lovětínským a M.Kočím), výborný zakončovatel,velice kvalitní v práci s balonem, technicky nadstandardní a svou kvalitu ukázal a potvrdil i v rozehrávání standartních situací.

 

Miloslav Kočí, SK Kostelec – střelec 17 branek ve 12 zápasech hovoří za vše.

 

Dušan Lovětinský, TJ Podyjí Černíč – do kvalit bratra Michala mu vždy něco málo chybělo, přesto nadstandardní hráč na I.B třídu




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.