SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita. Jako bonus najdete v galerii zajímavé momentky z celého podzimu.

Brankář

Jiří Touš

Možná nebylo jeho jméno v sestavách kol tak často, ale on svými výkony táhne Tlumačov. Tým samotný totiž nemá příliš mnoho nastřílených branek, což musí on v brance vyrovnávat.

 

 

 Obrana

Jiří Janouškovec

V Horažďovicích mají spoustu dobrých hráčů, a proto zde bylo asi nejtěžší vybírat jen jednoho. Zvolil jsem na konec Jiřího Janouškovce, který si to za své výkony jistě zaslouží.

 

Václav Zavadil

Horní Bříza drží vrchní pozice stejně jako minulý rok. Je velmi nebezpečná do předu, ale zároveň je vzadu pevná jak skála. Jedním z pilířů obrany je Zavadil, který podával konzistentně dobré výkony.

 

Zdeněk Vulkiševič

Krajního obránce Žihle si trenér nemohl vynachválit. Piluje lajnu a podporuje útok jak může, přičemž se vrací a je i dozadu velice platný. prostě ideální krajní obránce.

 

Kolja Hamor

Kdyně na tom byla hodně špatně, ale závěr se jí povedl a prot i ona má v týmu svého zástupce. Je jím obránce Kolja Hamor, který se v posledních zápasech rozehrál k výtečné formě.

 

 

Záloha

 

Ondřej Chalupa

Žichovický Chalupa si toto místo doslova vydobyl. Každé kolo podával výborné výkony a dokonce byl i velice produktivní .. co jiného si od záložníka přát.

 

Vítek Panuška

Druhým v pořadí je podzimní tahoun Pačejova Vítek Panuška. Jeho příspěvek pro tým je  obrovský a je to vidět i bodově. Když se daří Panuškovi, daří se i celému týmu.

 

Petr Bejček

Za našeho podzimního mistra tu máme rovnou kapitána, který je jistě srdcem a motorem celého Mýta. Bylo zde spousta dalších možností koho vybrat, ale jistě se mnou budete souhlasit v případě právě Petra Bejčka.

 

 

Útok

 

Václav Bezdička

Když byl Křimicím k dispozici, soupeři nevěděli co s ním. Právě on byl tím rozdílovým hráčem, který zápas co zápas rozhodoval. Poté na chvíli vypadl ze sestavy a pro celé Křimice to byla velká rána.

 

Michal Baran

I Nepomuk má svého "super" střelce. Je jím Michal Baran, který až do konce soupeřil o korunku pro krále podzimních střelců. Pokud by proměnil více ze svých šancí, jistě by ji získal.

 

Jan Lavička

Jako posledního tu máme kralovického Lavičku. Ten jako jediný z hráčů Kralovic získal ocenění hráče kola, což si za svůj gólový přísun gólů jistě zasloužil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.