SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.A třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Brankář:

Lukáš Trnka , FC Budišov

 

Obrana:

Martin Chalupa, TJ Vladislav -  stoper, defenzivní záložník, od  žáků hrál v Třebíči, přemýšlivý hráč, výborný hlavičkář s tvrdou střelou, výtečná povaha.

 

Vít Fagula, SFK Vrchovina B - střední obránce, tvrdý, nepříjemný, výborná organizace a přehled hry, předvídavost.

 

Filip Bureš, TJ Sokol Herálec - hraje na postu stopera, na podzim nevynechal ani minutu a podařilo se mu vstřelit vítězný gól na půdě Hrotovic, kdy se zaskvěl pěkným přímým kopem. Křídelní hráči se mohli po celý podzim spolehnout na jeho přesné pasy, po kterých se dostávali do zajímavých příležitostí, proto si připsal i několik asistencí.

 

Záloha:

David Kudláček, SK Telč - záložník, kreativní hráč, technicky vyspělý, dobrý v osobních soubojích.

 

Michal Lovětínský, TJ Slavoj Třešť - záložník, nesmírně zkušený a kvalitní fotbalista, perfektně diktuje hru, dodává mužstvu klid a rozvahu, jde o osobnost soutěže. Bohužel už je starší a nejde využít ve všech utkáních z důvodů trenérských povinností v divizní Polné.

 

Michal Vrbka, Želetava - záložník, útočník, výborný technik s citem pro přihrávku a s nebezpečnou střelou, nebezpečný pro soupeřovi brankáře, jeho výkonnost často limituje nedisciplinovanost.

 

Miroslav Sosnar, SK Nové Syrovice - záložník, velice technický hráč, připravuje šance spoluhráčům a sám branky dává, těžko se mu odebírá míč, velmi kreativní.

 

Útok:

Richard Novotný, HFK Třebíč B - útočník, velice inteligentní hráč i člověk, gólový, kreativní, výborný hlavičkář a střelec, může hrát i záložníka, perspektivní. Již v loňské sezoně, kdy byl ještě dorostenec, nastupoval pravidelně v mužské kategorii a střílel góly i v MSFL. Svým pozitivním přístupem k fotbalu je příkladem pro ostatní.

 

Miloš Neumann, TJ Sokol Kouty - útočník, nesmírně zkušený, odchovanec Třebíče, hrál i divizi, velmi platný pro mužstvo, gólový hráč, který drtivou většinu branek i připravil.

 

Jiří Rygl, TJ Sokol Šebkovice - útočník, důrazný, gólový hráč, vyrůstal v Třebíči, kde hrál i divizi, jeho kariéru limitují zranění.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.