SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část sezóny již zatáhla svou oponu, ale než se uložíme k dlouhému zimnímu spánku musíme se ještě podívat na jedenáctku těch nejlepších borců ze III. třídy okresu Plzeň- Jih. Pro hlasování je spousta času, proto doufám, že své favority budete pravidelně podporovat. 

Brankář

Ondřej Pelikán - V úvodních zápasech sezóny neměl jednoduchou úlohu, jeho tým převážně útočil a na obrana moc nemyslel. Skóre podle toho vypadalo, přesto že Ondřej dělal co mohl. Druhá část podzimu už byla jiná, Střížovice dokázaly udržet čisté konto a Ondřej se dostal po parádní formy. V posledních čtyřech kolech inkasoval jen jedinou branku. Pět čistých kont ve dvanácti zápasech je taktéž skvělý počin. 

Těsně se nevešel - Filip Jehlík

 

Obránci 

Ondřej Bláha - Zkušený obránce Poříčí podával celý podzim stabilně kvalitní výkony, dirigoval obranu a zasloužil se tak o to, že jeho celek má jednu z nejlepších obran. Další velké pozitivum jeho výkonů je, že hraje čistě, neobdržel ani jednu kartu.

 

Ondřej Laibl - Stejně jako celý jeho tým, nezažil nejlepší vstup do sezóny, ale postupem času šly jeho výkony stále víc a víc nahoru. Nechyběl v žádném zápase a navíc hrál velmi slušně, napomínán byl jen jednou. Dařilo se také v ofenzivní fázi, když dokázal třikrát skórovat. 

 

Zdeněk Bešta - Zdeněk byl základním stavebním kamenem obrany Merklína po celý podzim. Držel si stabilní výkonnost a vyhýbal se výkyvům formy.

Těsně se nevešel - Martin Korčík

 

Záložníci 

Miroslav Greguš - Kapitán a vůdčí osobnost Dvorce to je pár slovy Miroslav Greguš. Jako už klasicky byl u většiny akcí, které buď sám zakládal nebo s tím alespoň pomohl. Výrazně přispěl k tomu, že Dvorec se nachází v klidném středu tabulky. 

 

Martin Kanát - Nenápadný hráč ze středu pole. Spoluhráče zásoboval přesnými pasy, rozehrával většinu standartních situací a připsal si několik asistencí. Do střelecké listiny se také dokázal zapsat třikrát. 

 

Daniel Ščíslák - Daniel měl famózní především první půlku podzimu, kdy táhl celý tým k čelu tabulky. Druhá část už celému týmu příliš nevyšla, přesto výkony Daniela stojí za vyzdvihnutí. Navíc z pozice záložníka není pět branek vůbec špatný počin.

 

Radek Šobr - Přestup do novému týmu bývá někdy složitý a hráč si nějakou dobu zvyká. U Radka to ale neplatilo, téměř okamžitě se stal stěžejním článkem týmu,což dokazuje i počet odehraných minut, nechyběl ani minutu. V důležitých okamžicích navíc dokázal dát vítěznou branku a připsal tak na konto týmu několik bodů. 

Těsně se nevešel - Vít Pikhart, Vlastimil Šlais

 

Útočníci 

Michal Wagner - Chlum bojuje zuby nehty o udržení v soutěži. Má kvalitní defenzívu, jenže z kraje sezóny se zadrhla ofenzovní fáze. Pak ale Michal našel formu a stal se klíčovou osobností Chlumu. Vstřelil sedm branek a postaral se tak o 41% všech branek týmu. 

 

Marek Frána - Marek ještě před pár lety fotbal vůbec nehrál, ale udělal opravdu dobře, když se rozhodl to zkusit. V letošní sezóně táhne Lužany svými góly v cestě za postupem. Sám navíc bojuje o krále střelců. S podzimem se rozloučil čtyřmi góly proti Ptenínu. 

 

Ondřej Vodička - Rychlý, dobrý na balonu a hlavně zdravě drzí, to je nejlepší střelec soutěže Ondřej Vodička. Hned z kraje sezóny se dokázal prosadit šestkrát v zápase a to mu dodalo sebevědomí do zbytku sezóny, kde dokázal sám rozhodovat zápasy. Téměř žádný soupeř nepřišel na způsob jak toho střelce zastavit. 

Těsně se nevešli - Václav Davídek, Petr Valeš




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.