SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Brankář:

Milan Vykoupil - Post branářské jedničky patří Milana Vykoupilovi ze Starého Plzence. Jeho tým na podzim předváděl skvělé výkony a do jarní části sezony bude vstupovat ze druhé pozice. Velkou zásluhu na tom má především skvělá obranná práce týmu v čele s bezchybným brankářem. Starý Plzenec se může pyšnit druhou nejlepší defenzivou v soutěži.

 

Obrana: 

Tomáš Pata - V obranné trojici máme dalšího zástupce Starého Plzence Tomáše Patu. Ten předváděl po celý podzim velmi konzistentní výkony, jeho tým se o něj mohl kdykoliv opřít. Situaci na čele tabulky je velmi vyrovnaná, Starý Plzenec bude muset o prvenství ještě hodně bojovat.

 

Josef Polena - Své místo v naší jedenáctce si určitě zaslouží i defenzivní klenot Chanovic Josef Polena. Chanovice se zatím drží na krásné třetí pozici, určitě ale v týmu pomýšlejí i výše. Pokud vydrží forma především Josefu Polenovi, mohou Chanovice skončit po jarní části ještě lépe. 

 

Jakub Štampach - I poslední Měčín má svého zástupce v sestavě podzimu a je jím Jakub Štampach. Nebýt jeho spolehlivých výkonů, byl by na to Měčín možná ještě hůře než teď. Přesto mají ale v týmu rozhodně o čem přemýšlet, v jarní části musí hodně zabrat. 

 

Záloha:

Filip Švejda - I vedoucí tým tabulky má svého zástupce v naší sestavě a je jím záložník Filip Švejda. Černice prožily skvělý podzim a určitě k tomu přispěly i perfektní výkony jejich záložníka. Filip Švejda stihl nasázet osm branek a celkově patřil k tahounům svého týmu.

 

Michal Mur - Dalším zástupcem Černic je záložník Michal Mur. Společně s Filipem Švejdou tvořili celou hru týmu, který se může pyšnit nejlepší ofenzivou a zároveň nejlepší defenzivou v soutěži. Nicméně v bitvě o titul to ještě může dopadnout jakkoliv.

 

Josef Schamberger - I Chotěšov má svého zástupce a je jím záložník Josef Schamberger. Ten svými devíti vstřelenými góly výrazně přispěl k šestému místu Chotěšova. Sám hráč je navíc nejlepším střelcem svého týmu a zároveň i nejproduktivnějším záložníkem v celé soutěži.

 

Tomáš Matějka - Naši záložní řadu uzavírá útočící hráč Hrádku Tomáš Matějka. Hrádek po zklamání v baráži o postup nevstoupil do nové sezony vůbec špatně a nachází se na čtvrté příčce, přičemž na první příčku ztrácí pouhých šest bodů. Na skvělých výkonech Svatoboru má velkou zásluhu právě Tomáš Matějka, který je se sedmi brankami nejlepším střelcem týmu.

 

Útok:

Michal Polena - Druhá polovina minulé sezony se mu sice hrubě nevyvedla, na podzim to ale už opět byl starý známý Michal Polena. V Chanovicích se opět mohly opírat o jeho branky, za třináct zápasů jich stihl nasázet deset. V týmu určitě doufají, že mu forma vydrží i do jara.

 

Pavel Brejcha - Dalším, kdo se prostřílel do sestavy podzimu, je Pavel Brejcha ze Starého Plzence. I on dokázal vstřelit deset branek a výraznou měrou se tak podílel na neskutečné formě svého týmu. Pokud mu vydrží zdraví, tak určitě o něm uslyšíme i na jaře. 

 

Jiří Šefl - A na závěr tady máme krále střelců Jiřího Šefla ze Spáleného Poříčí. Jeho týmu se poměrně povedl úvod sezony pak se ale přestalo dařit a Spálené Poříčí nakonec obsadilo devátou příčku. Jejich kanonýr dokázal nasázet jedenáct branek a v týmu určitě doufají, že bude pálit ostrými i v druhé polovině sezony.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.