SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzim je úspěšně za námi a my jsme se rozhodli, že Vás ani tentokrát o nejlepší jedenáctku podzimu nemůžeme ochudit. Hlasovat budete moci od prvního prosincového dne, tak si určitě nenechte začátek celé ankety o největší hvězdu podzimu ujít a svého favorita řádně podpořte. Níže v textu naleznete celou nominaci i s hráči, kteří se do sestavy jen těsně nevešli, ale v širší nominaci určitě nechyběli. Všem hráčům přejeme hodně štěstí. Všem našim čtenářům a fanouškům krásnou a klidnou zimní přestávku.

BRANKÁŘ:

Michal Novotný (Zetor Tisová): Zetor na podzim všechny fanoušky i ostatní týmy pořádně překvapil. Jeho velkou zbraní je skvělá defenziva v čele s výborným brankářem. Michal Novotný si po celý podzim udržel fantastickou stabilní formu a nebýt jeho, tak Zetor určitě dnes není tam, kde je. Odchytal fantastickou první půli sezóny a diváci ho moc dobře znají díky jeho dvěma triumfům v anketách o hráče kola. Michal naší nominaci nemohl uniknout.

OBRÁNCI:

Maksym Samek (Zetor Tisová): A hned po Michalovi si pojďme představit druhou hvězdu Zetoru. Asi největší osobnost týmu. Maksym je obrovský univerzál, který vyčnívá na jakékoli pozici a je vždy nebezpečný. V mnoha případech nastoupil k utkání jako obránce, a když jeho tým nemohl udeřit, přesunul se víc dopředu a rozhodl. Kdo soutěž sleduje, jistě už o Maksymovi slyšel. Hráč Tisové je na tom skvěle technicky i silově a v soubojích jeden na jednoho téměř vždy vítězí. Jako obránce má většinu balónu, které dokáže fantasticky rozehrát. Zatím dal v této sezóně osm branek.

Pavel Mikota (FK Planá): Kapitán plánské rezervy je pro tým obrovskou oporou. Planá letos hraje hodně chytrý fotbal. Hraje s perfektně zajištěnou a pevnou obranou a v útoku je po rychlých kombinacích velmi úderná. Vše ale stojí zejména na té pevné obraně. Jejím hlavním stavebním kamenem je právě kapitán týmu, který za sebou má skvělý podzim. Výborně řídil celý tým, získával balóny a zkušeně rozehrával důležité akce. Jeho sebevědomá a zkušená hra dodala týmu potřebný klid a pohodu, která mnohdy rozhodovala. Diváci navíc letos viděli z jeho kopaček hned sedm branek.

Radek Mašín (Sokol Konstantinovy Lázně): Další poměrně úderný obránce, kterého mohli diváci častokrát zahlédnout i v sestavách kola. Radek sice není žádnou hlavní oporou týmu, ale přesto je pro něj letos hodně platným členem. Dokáže využívat svého prostoru, své úkoly si plní na sto procent a nebojí se ani posunout více k brance soupeře. Letos dal dohromady čtyři branky. Mnohdy navíc zvládl posílit i A-tým a i v jeho řadách byl obdobně užitečný. Podzim se mu prostě skvěle vydařil.

ZÁLOŽNÍCI:

Michal Vrba (Sparta Dlouhý Újezd): Michal má ze sebou velmi dobrý podzim. Neodehrál sice úplně všechny zápasy, ale přesto nesmí u nás v sestavě chybět. Pro tým je takovým zvláštním dechem. Je rychlý, je na tom dobře technicky a umí si poradit i s přečíslením soupeřů a zvládne přesně zakončit. Je to navíc obrovský univerzál. Zvládne hrát v defenzivě, v záloze i v ofenzivě. Většinou se ale rád drží podél lajny. Letos toho sice odehrál nejvíce v útoku, ale my jsme se jej přesto rozhodli využít v záloze. A na závěr ještě jedna statistika. Letos dal sedm branek.

René Mrenka (Čechie Halže): Obrovská hvězda jejíž jméno zná už asi celý okres. Pravidelně během víkendu nastupoval jak k zápasům A-týmu tak rezervy a v obou soutěžích se stal druhým nejlepším střelcem podzimu a v obou soutěžích se také dostal do sestavy podzimu. Za B-tým dal třináct gólů a je to právě on, komu Halže nejvíce vděčí za třetí místo v tabulce. Je to skvělý hráč po všech stránkách, je na tom výborně technicky i silově a není ani nejpomalejší. Navíc dokáže přesně a chladnokrevně zakončit.

Adam Kurčík (Baník Zadní Chodov): Adam je jednoznačně největším tahounem Zadního Chodova, a to už minimálně dva roky. Hraje skvěle, získává balóny, rozehrává akce, ale umí si poradit i sám a  obránci si s ním neví rady. Navíc umí výborně trefit i přímý kop a využívá různých standartních situací. Je u většiny branek, který Baník vsítí a sám jich už vstřelil devět. Chodov je letos velkým překvapením a nečekaně se drží hodně vysoko a vděčí za to především hlavně Adamovi.

Lukáš Kotlár (TJ Kladruby): Lukáš není v našich sestavách vytvářených po skončení určité části sezóny žádným nováčkem a diváci ho určitě dobře znají. V našich archivech dokonce můžete najít dva rozhovory s Lukášem poté, co se v minulém ročníku stal dvakrát hvězdou kola a daleko k tomu několikrát neměl ani letos. Je to zkrátka velká hvězda, jejíž cena je pro Kladruby nevyčíslitelná. Hrát může kdekoli na ofenzivnějších pozicích a pokaždé bude nebezpečný. Stejně jako Adam Kurčík, i Lukáš dal letos devět branek a určitě tím nekončí. Tento drobný, hbitý a šikovný fotbalista se bude na jaře určitě pokoušet o to, aby dotáhl Kladruby k postupu.

ÚTOČNÍCI:

Václav Roučka (Sokol Trpísty): Trpísty v létě posílili o jednoho vytáhlého útočníka, který převzal po Jakubu Wintrlovi roli kanonýru týmu a po René Táborkovi možná i roli ústřední postavy a největšího tahouna. Během podzimu se stal dvakrát hráčem kola a i přes to, že se Trpístům dlouho příliš nedařilo, stal se nejlepším střelcem soutěže. Naposledy čtyřikrát skóroval na hřišti Sparty a ukázal, že ho nezastaví ani nejlepší týmy. Dal patnáct branek, což je více, než jedna třetina vstřelených branek Trpíst. Jeho tým se nyní hodně zlepšil a asi by se nikdo nedivil, kdyby je jejich největší hvězdy  v čele s  Václavem, vytáhly výš.

Vasil Danko (TJ Lesná): Těžko by se hledal fanoušek naší soutěže, který by neznal Vasila Danka. Zkušený útočník Lesné je noční můrou každého brankáře. Zakončuje přesně a chladnokrevně, umí si najít vhodné místo a nestává se, že by svých šancí nevyužíval, což je pro Lesnou velké plus. Bez Vasila by na tom Lesná byla určitě o dost hůře, než je. A pokud jsme vyzdvihovali Václava za jeho poměr gólů vůči zbytku týmu, tak Vasil je pro Lesnou ještě důležitější. Dal třináct gólů, což je necelá polovina porce, kterou Lesná do sítě soupeřů za celý podzim nasázela. Kdyby se trefil ještě jednou, byla by to polovina přesně.Není co dodat.

Jan Zábranský (Sokol Konstantinovy Lázně): Jan je už několikátou sezónou v řadě jedním z nejlepších střelců soutěže. V dresu Lázní je velmi cenným útočníkem. Letos dal už deset branek. Lázně mají dobrý tým, většinou soupeře přehrávají, ale v zakončení to pak bývá horší. To ale není případ Jana Zábranského. Jan je typický útočník, který má čich na góly. Ví, kde má stát a umí si skvěle najít pozici. To je ta těžší úloha v jeho práci. Zakončení už bývá poté snazší, když mu spoluhráči dobře přihrají. 

NEVEŠLI SE DO SESTAVY:

Samozřejmě je tady velké množství dalších hráčů, které nebyli od sestavy kola daleko, ale zkrátka už se nám mezi jedenáct nejlepších nevešli. Proto si pojďme nyní krátce připomenou i je, protože si to jistě zaslouží. 

Mezi brankáři jsme dlouho neváhali. V soutěži je jistě mnoho zajímavých jmen, kteří by si nominaci zasloužili, ale nikdo z nich letos nevyčníval tolik, jako Michal Novotný. Méně branek než Michal už dostal jen David Mrázek (Sparta Dlouhý Újezd), na toho šlo ale také podstatně méně střel. I tak jsme ale hvězdu Sparty a jednoho z nejlepších brankářů okresu nemohli v širší nominaci vynechat.

Obránci letos zdaleka tolik nevyčnívali, jako tomu u některých bylo v minulém ročníku. Proto byla naše volba tří nejvýraznějších poměrně snadná. Určitě bychom našli i pevné a potřebné opory v ostatních týmech, ale od všech bychom potřebovali ještě něco navíc. Kdybychom ale museli hledat ještě další, určitě bychom zamířili do týmů, které se pyšní nejlepšími obranami jako Planá, Tisová, nebo třeba Zadní Chodov. I jinde by se ale dala nalézt zajímavá jména. Třeba Roman Táborek (Sokol Trpísty)Jaroslav Havránek (Sokol Kšice) a mnozí další.

V záloze byla širší nominace podstatně širší, než u obránců. Nominace jen těsně unikla třeba Pavlu Kaprhálovi (Sokol Kšice), ještě blíže pak byl jeho jmenovec Pavel Pavlík (Sparta Dlouhý Újezd), nebo opora Plané Jiří Mikač (FK Planá). Všichni tito hráči by si nominaci určitě také zasloužili, dávali góly, pomáhali obraně i útoku a byly podstatnou součástí týmu. Škoda, že jsme nemohli vybrat záložníků více. Pak by si místo v sestavě určitě našel i stále vyčnívající a velmi důležitý René Táborek (Sokol Trpísty). A našli by se určitě i další.

Útok. V útoku to byl přetlak hvězd, stejně, jako vždy. Daleko nebyl třeba Milan Trefilík (Čechie Halže), který ale neodehrál v soutěži tolik zápasů. Jmenovat určitě musíme i hvězdu Sulislavi a trojnásobného mistra víkendu letošního podzimu, Milana Bouzka (Sokol Sulislav). Jen těsně za branami sestavy podzimu pak skončil i Rudolf Chrastina (Sparta Dlouhý Újezd), nejlepší střelec lídra soutěže. Ze začátku sezóny vyčníval také hodně Václav Hlaváč (Sokol Bor), který dal dohromady krásných devět branek, ale jeho vyčnívání postupně odeznělo, a tak se do sestavy nakonec také nevešel.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.