SESTAVA PODZIMU - Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Nejlepší jedenáctka Krajského přeboru za podzimní část sezóny 2016/2017 má svou podobu! Ve spolupráci s fanoušky a představiteli jednotlivých klubů jsme vybrali skupinu hráčů, které se uplnulé měsíce povedly a vesvých klubech zářily. Podívejte se, kdo se do vybrané společnosti dostal!

BRANKÁŘ

Martin Šimek (Tuchlovice) – Výborný gólman s dobrou postavou, je výraznou oporou svého mužstva. Dokáže týmu pomoci v soubojích ve vápně, vyniká i hrou nohou.

Odchytal 1298 minut, 2 čistá konta, 1 žlutá karta

 

OBRANA

Martin Wágner (Jíloviště) - komentář redaktora klubového webu Šimon Velas: „Jedna z pěti nových letních posil zažila po individuální stránce dobrý podzim. Starší bratr jabloneckého kanonýra Tomáše Wágnera nastoupil ve všech zápasech a vsítil čtyři branky. Martin je prototypem moderního útočného beka, technicky vybavený s velkým fyzickým fondem.“

Odehrál 1097 minut, 1 čisté konto, 4 góly, 5 žlutých karet

 

David Počta (Český Lev – Union Beroun) – komentář trenéra Jiřího Krbečka: „Stoper s vyrovnanými výkony, výborný ve hře hlavou i konstruktivní rozehrávkou. Je velmi důrazný a spolehlivý v zápasech i tréninku.“

Odehrál 1374 minut, 2 čistá konta, 2 góly, 1 žlutá karta

 

Petr Duchoň (Nové Strašecí) – komentář vedoucího Jana Jiříčka: „Petr odehrál jako jediný všech devadesát minut v každém podzimním zápasu. To ale není ten hlavní důvod proč jej nominovat, i když i tato skutečnost svědčí o tom, že je nepostradatelný. Petr hraje nejčastěji na stoperském postu, je zodpovědný, má přehled. Působí klidně a zkušeně, ač zdaleka nepatří mezi starší fotbalisty. Přestože hraje v obraně, jeho hra je velice slušná. Vstřelil na podzim celkem 4 branky, i tento fakt svědčí o jeho kvalitách.“

Odehrál 1385 minut, 4 čistá konta, 4 góly, 0 žlutých karet

 

ZÁLOHA

Radek Šírl (Zbuzany) – hráč, který svými centry a přihrávkami zásobuje útočící hráče. Má výborné standardní situace, přihrál celkem na deset gólů Zbuzan.

Odehrál 1287 minut, 3 góly, 2 žluté karty

 

David Folwarczny (Brandýs nad Labem) – za podzim nastřádal celkem třináct gólů a dovedl Brandýs k titulu půlmistra. Vyniká navíc perfektním odebíráním míče soupeřům a konstruktivní rozehrávkou. Jeho nominaci do Sestavy podzimu podpořilo i spoustu ostatních týmů soutěže.

Odehrál 1374 minut, 13 gólů, 5 žlutých karet

 

Josef Galbavý (Slaný) - naprosto klíčový hráč pro tým s výborným přehledem, umí připravit šanci i sám se dostat do koncovky. Mužstvo ho hledá a on se nebojí vzít zodpovědnost na sebe.

Odehrál 1285 minut, 6 gólů, 4 žluté karty

 

Petr Havlíček (Poříčí) – svými výkony zaujal nejen fanoušky Posázavanu, ale také trenéry ostatních klubů, od kterých si vysloužil místo v Sestavě podzimu.

Odehrál 1010 minut, 4 góly, 1 žlutá karta

 

 

ÚTOK

David Zikmunda (Rejšice) – komentář trenéra Mirka Hrušky: „Dle mého názoru, a co jsem viděl na podzim 2016 i u ostatních týmů, předvedl David životní výkon. Troufám si říci, že byl i nejlepší útočník soutěže. Rychlý, agresivní, výborná fyzická kondice, střelecky se mu dařilo a přidal i hodně asistencí.“

Odehrál 728 minut, 9 gólů, 0 žlutých karet

 

Lukáš Mráz (Hvozdnice) – nejlepší střelec soutěže, nasázel sedmnáct gólů, i když nastupuje za předposlední tým Krajského přeboru.

Odehrál 1146 minut, 16 gólů, 2 žluté karty

 

Christ Nwogu (Rakovník) - urostlý útočník, silný v soubojích, prosazuje se ve standardkách. Umí projít jeden na jednoho a vyniká svou prací s balónem.

Odehrál 836 minut, 8 gólů, 4 žluté karty, 1 červená karta

 

 

DO SESTAVY SE NEVEŠLI: Jakub Janáček (Brandýs n. L.), Pavel Doubrava (Nové Strašecí), Miroslav Baloun (Brandýs n. L.), Ondřej Jon (Rejšice), Jan Kočí (Jíloviště), Luděk Stracený (Hvozdnice), Lukáš Třešňák (Hvozdnice), Marek Hartman (Nové Strašecí), Zdeněk Bělík (Rejšice), Radek Lacina (Rejšice), Marek Horal (Beroun), Marek Kincl (Zbuzany).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.