SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Pro ideální sestavu podzimu ve IV. třídě sk. B jsme z důvodu přetlaku v ofenzívě a velkému počtu vstřelených branek v soutěži zvolili rozestavení 3-4-3 a z velkého množství adeptů nakonec vybrali tyto hráče:

Brankář Olší Martin Jaša patří dlouhodobě ke gólmanské elitě soutěže a svému týmu několikrát výrazně pomohl k zisku bodů. Jednou i vstřelenou brankou přes celé hřiště.

Adam Pospíšil z velkomeziříčského céčka nastupuje i v krajském přeboru a na podzim dokázal vstřelit osm branek.

Defenzivní univerzál Petr Malý patřil na podzim k oporám omlazeného béčka Osové Bítýšky.

Jan Krčál nastoupil v dresu měřínského céčka do všech utkání. Vstřelil také šest branek, z toho čtyři v závěrečném kole proti oslabenému Jívoví.

Alexandros Kaminaras je druhým hráčem Olší v sestavě. Na hřišti nechyběl ani minutu, vstřelil čtyři branky a hned třikrát byl zvolen hráčem utkání.

Nominaci za své kvalitní výkony si vysloužil i tahoun jívovského béčka Miloš Šoukal

Z rezervy Křoví jsme zvolili Petra Bartoška, který byl zvolen na podzim dvakrát hráčem utkání a jednou dokonce vyhrál anketu o hráče kola.

Ondřej Pospíšil z Tasova je po podzimu na děleném druhém místě mezi střelci, když zamířil přesně hned osmkrát.

Vedoucí Bohdalec = Jan Sklenář. Honza suverénně opanoval tabulku střelců se dvacetičtyřmi góly v osmi zápasech. V posledním kole svému týmu kvůli trestu chyběl a hned to bylo na výsledku znát.

Posledním nominovaným je mladíček z Borů B Petr Viliš, který se ve svých prvních startech v mužském fotbale dokázal hned sedmkrát střelecky prosadit.

Sestava podzimu mohla mít pouze jedenáct hráčů a proto se na některé nedostalo. Každý tým má v sestavě po jednom hráči a navíc jsme vybrali brankáře z Olší. Z téhož týmu se do sestavy podzimu nevešel Ondřej Fikr, který vstřelil sedm branek. V každém týmu by se našlo několik dalších hráčů, kteří by si nominaci také zasloužili, ale na všechny se bohužel dostat nemohlo. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.