SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Třebeš se podobně jako v loňském ročníku pyšní pevnou obranou – 18 inkasovaných gólů je suverénně nejméně z celé soutěže. Stabilním článkem třebešské sestavy je jednadvacetiletý brankář Mikuláš Heřman, který na podzim zasáhl do všech patnácti zápasů, ve kterých inkasoval zmíněných osmnáct branek. V sedmi případech nedovolil hráčům soupeře skórovat a udržel čisté konto. V sestavě Třebše se nachází celá řada velmi mladých fotbalistů, kteří se dokáží poměřovat s mnohem zkušenějšími fotbalisty A třídy. Výjimkou není ani devatenáctiletý obránce Jiří Zeman, který byl součástí pevné obrany svého týmu ve čtrnácti zápasech, ve kterých viděl pouhé dvě žluté karty. Třebši se oproti minulému ročníku podařilo zlepšit produktivitu (loni 53 vstřelených gólů za celou sezonu, letos 43 vstřelených gólů v polovině soutěže). Střelecky se prosadil i Jiří Zeman, který vstřelil dvě branky.

 

Úspěšný nováčkovský podzim za sebou mají fotbalisté Tatranu Hostinné, kteří přezimují na třetím místě tabulky. Tatran své soupeře v řadě zápasů prostě přestřílel – o tom vypovídá vyrovnané skóre 37:30. Do ofenzivy svého týmu se zapojoval i obránce Luboš Horák, který zasáhl do čtrnácti zápasů, ve kterých podpořil útok Tatranu asistencemi i třemi góly. Nejgólovějším hráčem Tatranu je záložník Martin Jakoubek, který nastřílel dvanáct gólů a je pátým nejlepším střelcem soutěže.

 

Jedním z největších překvapení podzimní fáze soutěže je tým Vrchlabí. To se zlepšilo především v útoku – za celou minulou sezonu Vrchlabí skórovalo 58krát, zatímco v polovině letošního ročníku se Vrchlabští trefili už 44krát. Vrchlabí disponuje i stabilní obranou – dvacet sedm inkasovaných gólů řadí tento tým na pozici čtvrtého nejlépe bránícího celku. Na tom se podílí i obránce Lukáš Hájek, který na podzim zasáhl do všech patnácti zápasů, ve kterých viděl pouze jednu žlutou kartu. Ke svým obranným výkonům navíc přidal i tři vstřelené góly. Vrchlabí má poměrně rovnoměrně rozložené útočné síly. Hned čtyři hráči totiž nastříleli pět a více gólů – Petr Žďárský se trefil šestkrát, vůbec nejlepším střelcem je teprve osmnáctiletý záložník Milan Tomčík, který slavil devět gólových tref.

 

Obrození oproti minulé sezoně zažili i fotbalisté Nového Hradce. V minulé sezoně hradecký tým do posledního kola bojoval o setrvání v soutěži a nakonec skončil tři body nad sestupovou hranicí. Letos se Nový Hradec pohybuje v opačných patrech tabulky a po podzimní části se pohybuje na šestém místě. Novohradečtí se zlepšili zejména ve střílení gólů – za celou loňskou sezonu se prosadili 37krát, zatímco v polovině letošní sezony už vstřelili 34 branek. Důležitého střelce gólů objevili v Martinu Šmídovi. Novohradeckému kapitánovi se vydařil závěr podzimu, ve kterém rozšířil svůj střelecký účet na celkových jedenáct gólů. Martin Šmíd v některých zápasech nezůstával u jediného zásahu – Týništi nastřílel hattrick, proti Sobotce se prosadil čtyřikrát.

Rezervní tým Náchoda vstoupil do první poloviny sezony poměrně suverénně. V prvních kolech Náchodští stříleli spoustu gólů, a i přes několik proher v dalším průběhu podzimu skončili na průběžném pátém místě. Nejlepším střelcem náchodského týmu je Jan Plšek, který zasáhl do jedenácti zápasů, ve kterých nastřílel třináct gólů.

 

 

Vůbec nejproduktivnějším týmem jsou Kunčice, které vstřelily o jeden gól více (45) než první Vrchlabí. I proto mají čtvrté Kunčice ve svých řadách nejlepšího střelce soutěže. O tento primát se ale dělí hned dva fotbalisté. Kunčický útočník Jakub Mrázek, který zaznamenal čtrnáct přesných tref, se o první místo dělí s útočníkem Nepolis Lukášem Pánkem. Oproti loňské sezoně se Nepolisy nepohybují v klidném středu tabulky a musí se více ohlížet za sebe. Díky čtrnácti gólům Lukáše Pánka, který se tak postaral téměř o polovinu všech gólů Nepolis, se ale tento tým drží na dvanáctém místě tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.