SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0
Podzimní část letošního fotbalového kolotoče se definitivně dotočila. A to je ten správný moment, aby široká fotbalová veřejnost svými hlasy vybrala, kdo byl ten nejlepší. Jen vaše hlasy rozhodnou, kdo postoupí do velkého finále! Pojdmě na ideální jedenáctku a nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

Hradecká Slavie zakončila podzimní část na sedmém místě tabulky. Během uplynulých patnácti kol měli fotbalisté hradeckého týmu potíže se střílením gólů (22 branek v 15 zápasech), o to důležitější tak byla obrana, která naopak patří k těm nejlepším v soutěži – třinácti inkasovaným brankám se mohou rovnat pouze Libčany. Jedním z důvodů nízkého počtu inkasovaných branek byl bezesporu i čtyřiadvacetiletý brankář Jan Moník. Ten na podzim nastoupil do všech patnácti zápasů, ve kterých dostal zmíněných třináct gólů. V sedmi případech navíc vynuloval střelce soupeře a udržel čisté konto.

 

Na prvním místě tabulky přezimuje Cidlina, která se mohla pochlubit zodpovědnou defenzivou i produktivním útokem. Nedílnou součástí obrany Cidliny byl v podzimní části obránce Alexandr Zich. Třiadvacetiletý obránce odehrál čtrnáct zápasů. Cidlina inkasovala pouze čtrnáct gólů, méně branek dostala pouze hradecká Slavia (13) a Libčany (13). Jediný zápas, ve kterém Zich chyběl, byl proti Jičínu, který porazil Cidlinu 3:0. V roli obránce viděl Alexandr Zich pouhé dvě žluté karty, ke kterým navíc přidal pět vstřelených gólů. Cidlině skvěle fungoval i útok, který během patnácti kol vyprodukoval čtyřicet sedm vstřelených branek, což je suverénně nejvíc z celé soutěže. Výraznou postavou bydžovské ofenzivy byl Michal Blažej, který nevynechal ani jeden zápas. Během patnácti kol vstřelil dvanáct gólů, které ještě podpořil kreativní hrou. Krajní záložník rozdával svým spoluhráčům přihrávky ze hry, přímých kopů i rohů, a připsal si tak řadu asistencí. Jedním z adresátů přihrávek Michala Blažeje byl devatenáctiletý útočník Martin Holec. Mladý útočník se zapojil do všech patnácti zápasů. V nich se mu podařilo nastřílet jedenáct branek, a patří mu tak třetí místo tabulky střelců.  

 

Fotbalisté Rychnova se oproti minulé sezoně, kdy se v některých chvílích kymáceli nad hranicí sestupové propasti, diametrálně zlepšili. Za celou loňskou sezonu vstřelil Rychnov 41 gólů, v polovině letošního ročníku nastříleli Rychnovští už 38 branek. Ofenzivní činnosti svého týmu napomáhal i obránce Ondřej Stieber. Třiadvacetiletý hráč, který dříve nastupoval i v záloze, se ve dvanácti zápasech dokázal třikrát střelecky prosadit. Stieber napomohl i letošnímu zlepšení Rychnova v defenzivě, Rychnovští tak i díky němu inkasovali 22 branek (za celou loňskou sezonu dostal Rychnov 59 gólů). Jakožto obránce navíc viděl pouhé tři žluté karty. Střílení gólů bylo v rychnovském týmu rovnoměrně rozloženo, hráči se tak nemuseli spoléhat na jediného spoluhráče, který by rozhodoval zápasy. Nejlepším střelcem Rychnova je proto třiadvacetiletý záložník Jiří Počtýnský, který se v patnácti zápasech prosadil sedmkrát.

 

Jičínu se vydařila první kola, po kterých se pohyboval na těch nejvyšších místech tabulky. Ani nyní ale v Jičíně nemusí hledět na tabulky se zklamáním. K průběžnému čtvrtému místu pomohla dobrá hra v obraně. Jičín inkasoval pouze patnáct gólů, brankář Michal Puš se se sedmi čistými konty řadí mezi nejlepší brankáře – Jana Moníka ze Slavie a cidlinského Stanislava Strýhala. Tradičně stabilním článkem jičínské sestavy je obránce Jakub Ulvr. Pětadvacetiletý kapitán nevynechal jediný podzimní zápas, a dokonce si připsal i dva góly. Problémy neměl ani s disciplínou, rozhodčí mu udělili pouze jedinou žlutou kartu. O ofenzivu se v týmu Jičína mimo jiných stará Marek Kocourek. Agilní čtyřiadvacetiletý hráč se pohyboval především v křídelních prostorech, odkud zásoboval spoluhráče přihrávkami, ani to mu ale nezabránilo, aby vstřelil sedm gólů a stal se průběžně nejlepším střelcem svého týmu.  

 

Po postupu z A třídy se podzimní část vydařila Libčanům, které momentálně okupují třetí místo. Fotbalistům Libčan nečiní střílení gólů problémy – s 38 vstřelenými brankami jsou třetím nejproduktivnějším týmem. Nejlepším střelcem Libčan je momentálně Lukáš Hubička, který zaznamenal deset přesných tref. Mimo to ale dokáže tento osmadvacetiletý záložník produkovat gólové přihrávky, kterými zásobuje své spoluhráče.

 

Do boje o čelo tabulky razantně promlouval i tým Červeného Kostelce. Ten byl během podzimu tažen dvěma produktivními střelci. Třiadvacetiletý Ondřej Koval se zapojil do čtrnácti zápasů, ve kterých vstřelil jedenáct branek. Ještě produktivnější byl jeho spoluhráč – David Hlava – který se trefil třináctkrát a je nejlepším střelcem soutěže. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.