SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Sestava podzimu nechybí ani ve III. třídě skupiny B. I zde byl výběr nominovaných hráčů velmi široký. V sestavě se nakonec upřednostnili hráči na ofenzivnějších postech. Od 1. prosince nezapomeňte hlasovat pro svého favorita.

 

V brance si vychytal místo Karel Brůha z Trhových Svinů B. Jakmile šel svému týmu pomoci, bylo to znát. V 7 zápasech inkasoval 9 branek a třikrát si připsal čisté konto.

 

 

 

V obraně se nám nachází spíše záložníci. Nicméně na podzim svými výkony zaujal Michal Žoček z Rudolfova B, který svůj nejvydařenější zápas odehrál na hřišti Trhových Svinů. Střelecky vydařený podzim má za sebou stálice Lišova B/Štěpánovice Marek Fiktus. Jeho rodné Štěpánovice se spojily před sezonou s rezervou Lišova a zatím toto spojení funguje velmi dobře. Stejně jako loni na podzim je z toho třetí místo v tabulce. Fiktus se střelecky prosadil hned pětkrát.  Tahounem Nových Hodějovic je v této sezoně opět neúnavný Jakub Šíma. V zápasech sice dokáže zahodit i nemožné, ale v závěru podzimu svými góly pomohl týmu dostat se ze dna tabulky. Šest vstřelených branek z něj dělá nejlepšího střelce týmu.

 

 

 

V záložní řadě se dostalo na Aleše Kroufka z Rudolfova B. Ten byl ve většině zápasu střelecky velmi agilní, ale bohužel pro jeho tým se prvně na podzim trefil nejprve do vlastní sítě. V závěru podzimu se nakonec dočkal i premiérové branky v této sezoně. Trenér Krýdl nechtěl upřednostňovat jednotlivce, protože po celý podzim hrálo mužstvo kolektivně a každý z hráčů měl světlé i stinné momenty. Poděkování pak patří i realizačnímu týmu a dorostenců, kteří vypomáhali B týmu. Střed zálohy opanovali hráči Římova. Posily z Velešína Martin Kollár a Filip Kukačka pařili po celý podzim k oporám a Římov má tak směle nakročeno k postupu do Okresního přeboru. Martin Kollár vstřelil 9 branek, Filip Kukačka šest, ve výsledku z toho po podzimu byla jediná ztráta po porážce na hřišti Mladého B. Právě čtvrtým hráčem v záloze je zástupce Mladého B Miloš Schuster. Opět bojoval na podzim na obou frontách, jak za A tým tak B tým Mladého. Střelecky se mu za béčko tentokrát nedařilo, ale i tak byl výraznou postavou rezervy Mladého. Za podzim opět odehrál více jak dvacet zápasů.

 

 

 

Do útoku se v závěru podzimu prostřílel David Schneider, který je se sedmi trefami nejlepším střelcem Černého Dubu. Jeho výkony mu na podzim dvakrát přinesli i vítězství v anketě Muž kola. Zároveň je vůbec nejstarším hráčem naší sestavy podzimu. S vervou vstoupil do soutěže nováček ze Včelné, který byl příjemným překvapením soutěže. Zejména doma se dařilo Včelné, když úvodní čtyři domácí zápasy dokázala vyhrát bez inkasované branky. Šesti trefami se na povedeném podzimu podílel Vít Šálek, který byl i v hodnocení nejčastěji zmiňován, jako Muž zápasu. A to nejlepší nakonec. Ve Slavči mají zřejmě patent na kanonýry soutěže. Po Tošnerovi převzal štafetu Jakub Brousek a potvrdil loňskou jarní formu. Na podzim se v deseti zápasech trefil hned sedmnáctkrát!

 

Další nominované hráče, na které se nedostalo, vypisujeme níže.

Andrej Bajer, Jaroslav Machovec (Rudolfov B), Petr Žáček, Pavel Maršík (Římov), Petr Kosař, Jan Flíček (Lišov B/Štěpánovice), Jiří Tůma (Slavče), David Tondl, Vladislav Adamovský (Včelná), Ondřej Tomáš, Michal Švercl, Tadeáš Trnka (Černý Dub), Tomáš Linhart, Lukáš Dvořák (Mladé B), Petr Beneda (Nové Hodějovice), Tomáš Lamáček (Ledenice B)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.