SESTAVA PODZIMU - Divize C, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Kdo na podzim nejvíce zazářil? Hned tři zástupce má v ideální jedenáctce lídr z Ústí nad Orlicí.

BRANKÁŘ:

Jan Ehrenberger (Letohrad, 28 let) – Jeho tým moc gólů nedává, o to důležitější jsou pro Letohrad Ehrenbergerovy jisté výkony. A tak je Letohrad na pěkném pátém místě.

 

OBRANA:

Marek Coufal (Ústí nad Orlicí, 29 let, 1 gól) – Překvapení soutěže Ústí těží i z perfektní práce defenzivy. Coufal byl součástí obrany, která inkasovala jen desetkrát, přidal jednu branku.

Josef Strnad (Ústí nad Orlicí, 21 let, 5 gólů) – Další zástupce lídra tabulky, v mladém věku zvládá šéfovat obraně a nasázel hned pět gólů!

Petr Jeníček (Čáslav, 33 let, 2 góly) – Nejzkušenější z obránců v sestavě podzimu, pomohl Čáslavi ke čtvrté příčce spolehlivými výkony a dvakrát se radoval ze skórování.


ZÁLOHA:

Jiří Štajner (Chrastava, 40 let, 7 gólů) – Když se to umí, tak záříte v Divizi i se čtyřmi křížky na krku… Bývalý reprezentant se s nováčkem z Chrastavy sice krčí na 13. pozici, ale sám dal hned sedm branek, čímž se dělí o čtvrtou příčku v tabulce kanonýrů.

Petr Falta (Ústí nad Orlicí, 26 let, 1 gól) – Ústí v něm našlo kvalitního hráče, který dokáže opanovat střed pole.

Ondřej Herzán (Živanice, 35 let, 3 góly) - Kapitán týmu zúročuje v divizi své zkušenosti s profesionálním fotbalem, živanické spoluhráče hecuje a táhne k úspěchu.

David Jošt (Kratonohy), 21 let, 5 gólů) – Ostrý kraj zálohy, který dokáže branky dávat i servírovat spoluhráčům přihrávky.

 

ÚTOK:

Lukáš Mach (V. Mýto, 32 let, 5 gólů) – Pětigólový střelec je jedním z nejdůležitějších hráčů Mýta, které obsadilo po podzimu stříbrnou pozici.

David Petrus (Živanice, 29 let, 10 gólů) – Nasázel deset branek a přispěl tak notným dílem k tomu, že Živanice jsou nejofenzivnějším celkem soutěže.

Jakub Špičák (Čáslav, 24 let, 12 gólů) - Čáslavský odchovanec je nejlepším střelcem soutěže, z branek svého týmu obstaral víc než třetinu!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.