SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | 1.B třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Sezona 2016/2017 je v polovině a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku podzimu. Kdo se stane králem trávníků za pozimní část? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete již nyní...

Václav Šantora – Brankář Dolního Rychnova, který v podzimní části předváděl výborné výkony a za svá záda pustil nejmenší počet branek a to puhých 24.

 

Lubomír Doboš –Lubomír je předstoper Kraslic, který nevynechal žádný souboj a rval se s protihráči jako lev a vyhrál většinu svých soubojů.

 

Tomáš Kubík – Stoper Slavkova, který působil na pozici stopera velmi jistě a patřil k nejlepším hráčům podzimu.

 

Petr Kalabza – Kapitán Rychnova, který patřil v celém podzimu k oporám svého týmu a několikrát se probojoval do sestavy kola.

 

Jiří Cibulka - Kapitán Bochova, který patřil v podzimní části k nejlepším hráčům a několikrát se také probojoval do sestavy kola o nejlepšího hráče.

 

Jakub Neudert - Střední záložník Lokte, který bojoval a jezdil jak do útoku, tak si plnil i defenzivní úkoly v celé první polovině sezóny.

 

Tomáš Reitmeier – Tomáš je nejlepším hráčem a taky střelcem Královského Poříčí B, stal se čtyřikrát nejlepším hráčem kola a v naší sestavě podzimu rozhodně nesmí chybět.

 

Jan Makovec - Jan je střelcem Skalné, který se nám vryl do paměti v posledním zápase, kdy se mu podařilo vstřelit hattrick na hřišti v Kynšperku. Jan patřil k nejlepším hráčům první poloviny sezóny.

 

Daniel Krlička- Daniel je střelec Karlových Varů B, který patřil k nejlepším hráčům svého týmu, kde nasázel mnoho branek. Daniel se stal v prvním kole nejlepším hráčem.

 

David Dorotovič  - Je nejlepším střelcem Hranic a za podzimní část nastřílel jedenáct branek. David se několikrát probojoval do sestavy kola.

 

 

Tomáš Dočkal – to je nejlepší střelec soutěže, který se o první místo dělí s Tomášem Reitmeierem. Tomáš je obávaný útočník Kraslic, který patří k oporám svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.