SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Okres Prachatice má svou sestavu podzimu.

 

 

Dominují zde hráči Sokola Zdíkov a SK Lhenice B, tedy týmů, které podzim ovládly. Překvapení je asi post gólmana. Brankář Beneš z Borových Lad držel akcie týmu téměř celý podzim a je zde po zásluze. Podzim na Prachaticku byl solidní a postavení Sokola Zdíkov není náhodné, celek již loni na jaře ukázal své kvality a v tom pokračuje. Dobré, je že rezerva Lhenic, ale i celek Nebahov jej dokázal potrápit, což slibuje zajímavé jaro.

 

BRANKÁŘ:

Václav Beneš (Hraničář Borová Lada) - Na postu gólmana se má co ohánět. Hraničář měl solidní podzim a to i díky jeho výkonům. V brance je spolehlivý, ale někdy to má za svou obranou těžké. Mnohdy musí hodně zvýšit hlas, ale jinak jak sám říká to nejde.

 

OBRANA:

Jan Kurz (Sokol Zdíkov) -  Tvrdý nekompromisní obránce. Přejít přes něj je problém, což tvrdí mnozí protihráči. Ve Zdíkově si zadní řady bez jeho služeb nedovedou představit.

Pavel Prenner starší (SK Lhenice B) - Pavel je vynikající hráč zadních řad dlouhá léta hrál v systému libera. Nyní v řadě diriguje hráče před sebou a podporuje je výbornou nahrávkou. Je vynikající ve vzduchu, což prokazuje zejména při zakončení a v situacích po rohových kopech.

Jiří Růžička (SK Lhenice B)  - Hráč k nezaplacení. V jeho věku má stále velký přehled o hře. Radí spoluhráčům a hlavně je v obraně téměř bez chybný. Jeho devizou je střela z dálky a poziční hra. Doma připravuje k fotbalu syna a pomáhá lhenickému potěru.

Pavel Zelený (Slavoj Husinec) - Další zkušenost. Přehled, poziční hra a rozehra, to jsou jeho devízy. Pavel je chytrý fotbalista, který umí poslat nahrávku na čtyřicet metrů. Je dirigent hry Husineckých, a pokud je zdravý, tak jeho kondice ta je obdivuhodná.



ZÁLOHA:

Zdeněk Mráz (Šumavské Hoštice) - Pro středovou osu ideální hráč. Má přesnou nahrávku a rovněž v zakončení se umí prosadit.

Jiří Mráz (Nebahovy) - Pro středovou řadu svého týmu nezbytnou součástí. Dirigent a tvůrce hry, který umí jak dopředu, tak dozadu. Víc mu svědčí defenzivní pozice, kde těží ze své kreativity a fotbalových dovedností.

Karel Nový (Sokol Zdíkov) - perfektní záložník s úžasným fyzickým fondem. Karel má super nahrávku, umí číst hru a jeho výzva do brejků je pro spoluhráče radost. Působí i jako asistent či vedoucí týmu a pro jeho dobrou a vlídnou povahu je v kolektivu oblíben. Karel Nový je jedním z trenérů okresního výběru a též i díky jemu se tato hráčská kategorie dostala loni až do pražského národního finále.

Pavel Lebeda (TJ Zbytiny) - To je hráč do nepohody. Za dobu, co jej znám, udělal obrovský skok a dnes patří ve zbytinském týmu k tahounům. Ze středu hřiště je dirigent hry dopředu. Má solidní nahrávku a je vynikající v zakončení. Důraz by měl zlepšit zejména ve hře dozadu a někdy ubrat na diskuzi s rozhodčími.

 

ÚTOK:

Václav Wimberský (SK Lhenice B) - Pan fotbalista, který by mnohé protihráče mohl vyučovat fotbalovému řemeslu. Bývalý hráč Prachatic, kde pamatuje druhou ligu a historickou velkou jízdu Tatranu pomalu až na výsluní. Václav je vynikající útočník s perfektní kopací technikou. Je výborný v hlavičkových soubojích a ve Lhenic si jeho služeb velmi považují.

Petr Sýs (SK Svatá Maří Magdaléna) - Hráč s výbornou fyzičkou a pokud se dostane do brejku je téměř vždy stoprocentní. V koncovce nekompromisní hráč. Jeho nejlepší pozice je z kraje hrací plochy, odkud vyráží do brejků. Vyzná se v tlačenici před brankou a je postrachem každé  obrany soupeře.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.