SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

2

Podzimní část je již za námi, liga byla velmi vyrovnaná. Vždyť pět nejlepších celků dělí v tabulce pouze sedm bodů! My se nyní můžeme vrhnout do určování Hráče podzimu, pomozte nám vybrat toho nejlepšího v Sestavě podzimu!

 

 

Jan Jero – Třetí tým Klenčí se na podzim pyšnil nejlepší obranou. Inkasoval pouze sedmnáctkrát a kromě jednoho zápasu odchytal všechny duely právě Jero.

 

David Mathauser – Horšovský tým trápila na podzim koncovka. Méně branek daly již pouze dva týmy, ze čtyřiadvaceti jich prakticky celou třetinu nastřílel tento snajpr.

 

Tomáš Klesa – Až osmý celek tabulky Kvíčovice má svých řadách třetího nejlepšího šutéra soutěže, jenž se mezi střelce zapsal dvanáctkrát, dal tak více než každou třetí branku svého mužstva.

 

Tomáš Homolka – Fotbalista hrající za Koloveč se stal nejlepším střelcem podzimu, nasázel šestnáct branek, což je téměř polovina všech jeho týmu.

 

Petr Holar – Chodov přezimovává čtvrtý, k umístění mu pomohl druhý nejlepší útok ligy podpořený tímto šikulou, který nastřílel prakticky čtvrtinu gólů.

 

Zbynek Krutina – Poslední celek tabulky má mezi sebou střelce, který se prosadil hned šestkrát, k tomu nepřidal ani jednu žlutou kartu.

 

Tomáš Vítek – Holýšov přezimuje sice až desátý, ale příčka určuje i přesný počet branek, který nastřílel čtvrtý nejlepší kanonýr soutěže.

 

Marek Gabriel – Krchlebský střelec přezimuje s dvougólovou ztrátou na čelo, prosadil se čtrnáctkrát a velkou měrou tak přispěl k tomu, že jeho barvy byly na podzim nejproduktivnější.

 

Tomáš Jenka – Podzimní mistr ligy Osvračín nasázel 37 branek, z toho hned deset tento šikula.

 

David Tumpach – Jeho Blížejov přezimuje až dvanáctý, svými sedmi brankami ale Tumpach pomohl k zisku alespoň čtrnácti bodů.

 

Filip Geiger – Třináctý mančaft má jeden z nejlepších útoků, velkou měrou, konkrétně šesti trefami, přispěl tento hbitý štírek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 12. 2016 19:38
redakce fotbalunas.cz
Dobrý den, děkujeme za upozornění. Klub by již měl být správně.
Hezký den
fotbalunas.cz
3. 12. 2016 20:34
Brankář Jan Jero hraje za Klenčí ! ne Chodov !