SESTAVA PODZIMU - Jihomoravský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Kdo se dostal do nejlepší jedenáctky podzimu?

Brankář

Jakub Sojka (Ivančice)

Jakub svými výkony napomohl Ivančicím k vynikajímu umístění po podzimní části a se svými 5 vychytanými nulami mu po zásluze patří první místo v tabulce brankářů.

 

Obrana

Tomáš Novotný (Mutěnice)

V podzimní sezóně byl s Lubošem Kupčíkem nepostradatelnou součástí mutěnské obrany, která z celého krajského přeboru obdržela nejméně branek. I když přišel do Mutěnic jako poslední, tak si okamžitě vydobil své místo v základní sestavě a nyní patří k nepostradelný článkům mutěnické obrany.

 

Marek Král (Bohunice)

Nový bohunický kapitán, který byl jen jednou z několika změn, kterými Bohunice prošly během letní přestávky. Marek byl pilířem a nedílnou součásti bohunické defenzívy a odehrál všechna podzimní utkání bez střídání. Na svém kontě má i pět vstřelených branek a i díky jeho pracovitému výkonu Bohunice obdržely druhý nejmenší počet branek.

 

Petr Čoupek (Tišnov)

Tišnovský obránce, který má přes 130 ligových startů v 1. lize, nyní patří k nejzkušenější obrancům Jihomoravského Krajského přeboru, a také k oporám tišnovské defenzivy. Své zkušenosti předvádí nejen ve hře do zadu, ale nebojí se i podpořit útočnou činnost.

 

Petr Svoboda (Dosta Bystrc-Kníničky)

Tento vysoký bystrcký obránce patří po svém příchodu z Moravské Slavie k pilířům bystrcké obrany. Svojí postavou vzbuzuje respekt a pro útočníky je ve vzdušných soubojích nepřekonatelnou překážkou.

 

Záloha

Jan Urban (Dosta Bystrc-Kníničky)

Jednoznačnou volbou do sestavy podzimu byl bystrcký záložník a kapitán mužstva Honza Urban, který vévodí tabulce střelců. Nejenom, že se mu povedlo vstřelit úctihodných 18 branek, ale spoustu jich dokázal připravit svým kolegům z útoku. Honza byl na podzim tahounem bystrckého útoku, který se i díky němu řadí mezi 3 nejproduktivnější v celé sezóně.

 

Lukáš Koplík (Mutěnice)  

Mutěnický středopolař a bojovník, který dává do každého zápasu všechno. Bojuje do poslední chvíle,

nevypouští žádný souboj a dokáže pohotově pomoct obraně a zároveň i skvěle doplňuje útok. Má vytříbenou techniku a spolu s Jardou Hromkem tvoří velmi silnou střední zálohu.

 

Lukáš Čambal (Lanžhot)

Jednadvacetiletý záložník Lanžhota, který patří ke klíčovým hráčům lanžhotské ofenzívy. Lukáš předvádí v zápasech svojí mladou dravost a nebojácnost v soubojích jeden na jednoho, kterou dokáže podpořit i vstřelením branky. Celkem jich vstřelil už 11.  

 

Útok

Mohamed Traore (Tišnov)

Jeden z několika hráčů JmKP, který za svoji kariéru stihl nasbírat několik ligových startů a který dokáže bavit svými finesami a kličkami diváky v celém kraji. I přes absenci v několika posledních zápasech způsobenou zraněním, si dokázal připsat na svůj gólový účet 12 branek.

 

Tomáš Čožík  (Ivančice)

Kapitán Ivančic, který svými dlouholetými zkoušenostmi a svojí vůdčí osobností patří k výrazným tahounům ivančického mužstva. Tomáš je zároveň nejlepším ivančickým střelcem s 11 góly, ke kterým přidal 7 asistencí, což v konečném účtování znamená, že má prsty v polovině Ivančických vstřelených gólů.

 

Marcel Čepil (Mutěnice)

Svojí dravostí a ochotou bojovat za mužstvo, kterou dokáže proměnit ve vstřelené branky si Marcel určitě zaslouží své místo v jedenáctce podzimu. V tabulce střelců mu patří 2. příčka se 14 vstřelenými branakami a i díky jeho gólovému přínosu patří Mutěnicím první místo. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.