SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Stejně jako minulý rok, tak i letos je vytvořena sestava nejlepších fotbalistů z této soutěže. Pro své favority můžete hlasovat od 1. prosince až do konce ledna. Všem nominovaným držíme palce a autorům fotek děkujeme!

Brankář: 

Jindřich Posel, FK Dolní Dvořiště

Brankáře podzimu jste si zvolili sami. Nejvíce hlasů od Vás dostal Jindřich Posel z Dolního Dvořiště. Jindra, jako jediný brankář, získal ocenění pro nejlepšího hráče kola. Stalo se tak v 9. kole, kde těsně porazil svého spoluhráče Patrika Hoška. Jednička Dolního Dvořiště vychytala v sezoně tři čistá konta a obdržela celkově sedm branek v sedmi odchytaných utkáních. Po celou podzimní část byl Posel velkou oporou svého týmu a nejednou dokázal potrápit střelce soupeře.

7 zápasů

7 obdržených branek

3 čistá konta

bez karet

1x hráč utkání (nejlepší hráč 9. kola)

 

Obránci:

Jan Oškrda, TJ Smrčina Horní Planá

„Mladý a hodně důrazný bek. Má můj respekt a nevypustí žádný souboj a časem bych ho rád viděl v záloze,“ hodnotí svého spoluhráče kapitán Horní Plané Petr Schönkypl. Obránce Smrčiny byl oceněn jednou jako hráč utkání, odehrál všech deset zápasů, vsítil tři branky a díky své důrazné hře obdržel od sudích 5 žlutých karet. V této statistice se dělí průběžně o třetí místo.

Statistiky:

10 zápasů

3 vstřelené branky

5 žlutých karet

1x hráč utkání

Georgij Filip, Sokol Křemže

Křemežský matador velí obraně Sokolu již dlouhá léta. Na podzim se zasloužil o jednu branku do sítě Přídolí, což byla i branka vítězná. Od fanoušků si na našem portálu vysloužil průměrnou známku 9 z 10, což je velmi slušné hodnocení. „Žora“ se stal čtyřikrát hráčem zápasu, neobdržel ani jednu kartu, což je na obránce skvělý výkon. Kapitán Sokolu Křemže chyběl svému týmu pouze v jednom případě, a to v derby proti Nové Vsi – Brlohu B. 

9 zápasů

1 vstřelená branka

bez karet

4x hráč utkání

 

Jan Houska, TJ Dynamo Světlík

Letní posila nováčka okresního přeboru – Světlíku - se ihned zapracovala do základní sestavy svého nového týmu. Honza dokáže zahrát na jakékoliv pozici a toho trenér Gondek také využívá. Avšak jeho hlavní post je střed obrany. Houska se stal dvakrát za sebou vítězem kola (2. a 3. kolo), třikrát se objevil v sestavě kola, vstřelil čtyři důležité branky a obdržel tři žluté karty. To vše stihl v deseti zápasech podzimu.

10 zápasů

4 vstřelené branky

3 žluté karty

3x hráč utkání (2x hráč kola – 2. a 3. kolo)

 

Petr Žilavý, TJ Sokol Kájov

Důležitý článek kájovské obrany, to je pětadvacetiletý bek Petr Žilavý. Odehrál všechna podzimní utkání, vstřelil dvě branky, od rozhodčích inkasoval tři žluté karty a jednu červenou kartu v posledním utkání na půdě Frymburku B, kde oplácel svému protihráči. Dvakrát byl nominován do sestavy kola, ale ani jednu nominaci nedokázal přetavit ve vítězství. 

10 zápasů (1x kontumace)

2 vstřelené branky

3 žluté karty, 1 červená karta 

2x hráč utkání

 

Záložníci:

Vít Ohnsorg, SK Zlatá Koruna

„Typický dirigent hry s milimetrovou přihrávkou,“ takto Víťu popsal Pavel Král ze Zlaté Koruny. Ohnsorg se zkušenostmi i například s australským futsalem se rozehrál do výborné formy a táhne svůj klub za postupem do 1. B třídy. Mozek zlatokorunské hry se stal dvakrát hráčem utkání a jednou získal ocenění pro hráče kola. Vstřelil pět branek, ale na velké množství asistoval. Rozhodčí mu dvakrát ukázali žlutou kartu. Celý podzim figuruje jako počáteční článek osy Ohnsorg – Rychtář, kdy druhý jmenovaný vždy dokáže zužitkovat výbornou přihrávku právě od Ohnsorga a vstřelit branku.

7 zápasů

5 vstřelených branek

2 žluté karty

2x hráč utkání (1x hráč kola – 11. kolo)

 

Jan Krenauer, FK Dolní Dvořiště

Jednoduše skvělý hráč. „Celý podzim podával na okresní přebor nadstandardní výkony. Občas se mu taky stalo, že nebyl ve své kůži, ale bez něj bychom asi nebyli na krásném třetím místě. Je to tahoun a chce jen vyhrávat,“ říká o svém svěřenci trenér Dolního Dvořiště a velký fanoušek Realu Madrid Štefan Bršťák. Honza odehrál všech deset zápasů, ve kterých vstřelil jednu branku a desetkrát na gól asistoval. Pětkrát se objevil v sestavě kola, z toho dvakrát zvítězil.

10 zápasů

1 vstřelená branka

bez karet

5x hráč utkání (2x hráč kola - 4. a 8. kolo)

 

Tomáš Faltus, TJ Hraničář Malonty

Posila z Kaplice předvedla na podzim parádní výkony, které podle mnohých, patří o několik soutěží výše. Faltus Malonty táhne přeborem, a i když Hraničář tuto sezonu hraje o poznání hůře, tak na Tomášovi to určitě znát není. Vstřelil šest branek v pěti zápasech, což je skvělá úspěšnost. Obdržel dvě žluté karty a jednou byl nominován do sestavy kola.

5 zápasů

6 vstřelených branek

2 žluté karty

1x hráč utkání

 

Útočníci:

Vladimír Rychtář, SK Zlatá Koruna

Nejlepší střelec soutěže. Více slov tento hráč ani nepotřebuje, protože jeho výkony mluví za vše. Odehrál všech deset zápasů, vstřelil patnáct branek, jednou viděl žlutou kartu a šestkrát se stal hráčem utkání. Překvapivě ani jedna z nominací mu nepřinesla ocenění pro hráče kola. Této soutěži totiž dominovali hráči Dolního Dvořiště. Jaro ukáže, na jakém čísle se zastaví počet vstřelených branek tohoto rozeného střelce.

10 zápasů

15 vstřelených branek

1 žlutá karta

6x hráč utkání

 

Radek Bauer, TJ Smrčina Horní Planá

„Radek je pro nás kvalitní hráč a jsme rádi, že nám dává důležité góly. Určitě na něj spoléháme a je důležitý,“ říká o svém spoluhráči kapitán Smrčiny Petr Schönkypl. Bauer odehrál všech deset zápasů, vstřelil v nich jedenáct branek, za což mu náleží druhá příčka v tabulce střelců, a jednou vstřelil dokonce hattrick do sítě Nové Vsi – Brlohu B. Kartu v rukách rozhodčího neviděl za celý podzim žádnou a třikrát se stal hráčem zápasu.

10 zápasů

11 vstřelených branek

bez karet

3x hráč utkání

 

Tadeáš Zeman, FK Dolní Dvořiště

Třetí nejlepší střelec sezony měl horší vstup do sezony, ale postupem času se dostal zpět do formy a častokrát těží se spolupráce s Krenauerem. Vstřelil 9 branek, což je více než třetina všech vstřelených gólů třetího celku okresního přeboru. Stejně jako Rychtář dokázal Zeman vstřelit Nové Vsi – Brlohu B hattrick. Tadeáš je také velmi aktivní ve sbírání žlutých karet, kterých už má šest, a za to mu patří druhé místo v této statistice. Útočníky Dolního Dvořiště byl třikrát zvolen jako hráč utkání a v sedmém kole dokonce zvítězil jako hráč kola.

10 zápasů

9 vstřelených branek

6 žlutých karet

3x hráč utkání (1x hráč kola – 7. kolo)

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.