SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 19.11.2016

0

Máme za sebou poslední zápasy podzimní části. Nezdržujme se tedy a vyhlašme ty nejlepší hráče 13. kola. Určitě se musí objevit zástupci Dolního Bousova a Dynama Nelahozeves. Co mají tyto týmy společného? Oba rozjely velkou kanonádu na hřištích soupeře. Smutným hrdinou kola je Martin Veselý, jehož hattrick nestačil na bodový zisk z Lužce.

Jaroslav Vrábel, Jan Holý (Nelahozeves) - Dva z pěti střelců týmu při kanonádě do sítě Slavoje Stará Boleslav. Úzké hřiště Slavoje zkrátka stylu hry Dynama vyhovovalo dokonale.

 

Marek Koštíř, Ondřej Klíma (DBSK) - Pět ze šesti gólů Dolního Bousova do sítě Byšic obstarala právě tato dvě útočná esa týmu. Hosté díky nim zvítězili 2:6.

 

David Altman, Tomáš Vitmajer (Bakov) - Veledůležitou výhru 1:2 vezou Bakovští z půdy nebezpečných Tišic, za které se tak v tabulce dotáhl o jediný bod. Spolehlivý výkon obránce Altmana a rozhodující gól střídajícího Vitmajera - to byla záruka úspěchu!

 

Lukáš Jíra (Benátky B) - Brankář Benátek B Jíra se tentokrát měl hodně co ohánět. Všechny ošemetné situace ale zvládl a i díky jeho spolehlivému výkonu domácí získali proti silným Pěčicím dva body.

 

Dušan Kudela (Kly) - Po vlažném začátku Kly zabraly a do sítě Dlouhé Lhoty se dvakrát trefil také Dušan Kudela. Domácí tak zápas dotáhli k pohodové výhře 5:1.

 

Michal Palanský (Neratovice B) - Neratovice neměly proti Velkému Borku vůbec jednoduchou úlohu, nakonec ji ale zvládly. Také díky brance Michala Palanského, který bojuje o místo v divizním A-týmu.

 

Adam Kučera (Lužec) - Domácí hrdina, který ve 4. minutě nastavení rozhodl o tom, že všechny body ze zápasu proti Mělníku zůstanou doma. Celkem v zápase vstřelil dva góly.

 

Martin Veselý (Mělník) - Dát hattrick a přesto nebodovat - to musí být velmi frustrující. Alespoň malou náplastí může být Martinovi nominace do sestavy kola.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.11.2016 23:44 do 23.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.