SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 13.11.2016

0

Roudnice i díky brankáři Miroslavu Hopkovi odolala tlaku Náchoda a díky jedinému gólu získala tři body za výhru. 

 

Hradecká Lokomotiva si v zápase se Sobotkou vytvořila řadu šancí a i díky trefě Marka Zvolánka dvě z nich proměnila. Stejný počet branek vstřelila i Sobotka, které se zhruba dvacet minut před koncem podařilo díky Jakubu Tanečkovi srovnat. Hradečané ale byli v penaltách úspěšnější.

 

Zápas dvou předních týmů - Hostinné a Novému Hradci - nabídl řadu šancí, které vyústily ve dva góly. Na straně Tatranu se po přihrávce Davida Kracíka trefil teprve šestnáctiletý Vojtěch Kracík, který byli aktivní i v dalším průběhu zápasu. V dresu hostů se netrefil nikdo jiný, než ve formě hrající Martin Šmíd. Ten se ve druhém poločase postaral o vyrovnání, na víc než na jeden bod to ale nestačilo. 

 

Vrchlabí vstoupilo do zápasu s Nepolisy aktivně a už po dvou minutách se díky Antonínu Zajícovi dostalo do vedení. Nepolisy sice dokázaly dvěma góly otočit, to samé se ale ve druhém poločase povedlo i Vrchlabí, které třemi brankami obrátilo na konečných 2:4. Na výsledku se gólem podílel Petr Žďárský

 

Třebeš zvládla venkovní zápas s Černilovem poměrem 0:3. Hosté se uklidnili zejména díky gólu Michala Krykorky, který sice neproměnil penaltu, hned z následného rohu ale zvýšil vedení Třebše na 0:2.

 

Trutnov díky produktivnímu prvnímu poločasu zdolal Kunčice 3:2. V první půli domácí nastříleli i díky trefě Marka Tůmy tři góly. 

 

Třebechovice byly v zápase s Úpicí efektivnější v koncovce a díky tomu vyhrály 1:2. Vítěznou branku vstřelil Pavel Soukup




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2016 12:04 do 16.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.