SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 13.11.2016

0

Chlumec sice nestačil na hradeckou Slavii. Prohra 0:2 mola být ještě vyšší nebýt brankáře Ladislava Kukala, který několika dobrými zákroky držel naděje svého týmu na případně srovnání až do samotného závěru.

 

Červený Kostelec zakončil podzim výhrou na hřišti houževnatého Rychnova. Na výhře 1:3 se gólem a asistencí podílel David Hlava i obránce Lukáš Hlava, který potvrdil bleskový vstup Kostelce do druhého poločasu. 

 

Cidlina odehrála proti Novému Městu další dominantní zápas. Domácí i díky gólu Alexandra Zicha vedli po dvaceti minutách už 3:0. V dalším průběhu přidala Cidlina další góly a i díky produktivnímu výkonu Michala Blažeje, který zaznamenal hattrick a dvě asistence, vyhrála 7:1. 

 

Lázně Bělohrad si poradily s tápajícím Provodovem 5:1. Pod výsledek se výraznou měrou podepsal aktivní Tomáš Berger, který vstřelil tři góly, i obránce Karel Černý, který z penalty vstřelil třetí, uklidňující gól Lázní.  

 

Vysoká dokázala zdolat těžkého soupeře z Jaroměře 3:1. Na cenné výhře se dobrým výkonem podílel Michal Haken, který zaznamenal gól a asistenci. 

 

Libčany v posledním podzimním zápase jasně přehrály Dobrušku, kterou porazily vysoko 6:0. Výsledku svými góly pomohl Radek Kollár, který se trefil dvakrát, a Ondřej Karanský, střelec a tří branek. 

 

Broumovu se poslední podzimní zápasy vydařily, výhra v zápase s Kostelcem nad Orlicí znamenala již třetí vítězství v řadě. Výsledku 3:1 pomohl dvěma góly Ervín Wilke




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2016 11:42 do 16.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.