SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 12.11.2016

0

Těžší terény již příliš fotbalové krásy nenabízejí, a tak hraje v posledních podzimních zápasech prim zejména bojvnost. Ta určitě nechyběla fotbalistům Kel, kteří dokázali zvítězit v Pěčicích a po zaváhání Dynama v domácím zápase proti Benátkám B zvýšili svůj náskok na čele tabulky na tři body. Za zaznamenání stojí také vítězná trefa Tišic z 90. minuty v záchranářském souboji v Dlouhé Lhotě a výhra Neratovic B v Dolním Bousově, přestože hosté hráli celou první půli o desíti.

Zoran Taňski, Petr Kalabiška (Neratovice B) - Velmi netradiční zápas prožili fotbalisté Neratovic B. Jejich spoluhráči z A-týmu, kteří měli doplnit kádr po dopoledním utkání v Kladně, totiž po cestě zabloudili, a tak musel celou první půli odchytat hráč do pole Taňski a hosté navíc dali dohromady jen 10 hráčů. I tak ale perfektní obranou udrželi remízu a po změně stran hrdina Taňski rozhodl.

 

Michal Vernek, Jakub Jiskra (Mělník) - Mělničtí dokázali doma udolat srdnatě bojující Byšice, na čemž měla svou zásluhu bezchybná obrana reprezentovaná Vernekem i jednogólový střelec Jiskra.

 

Miroslav Brodský (Tišice) - V sestavě Tišic se v důležitém zápase opět objevil veterán Brodský a vedl si skvěle - Dlouhá Lhota na obranu Tišic ani jednou nevyzrála.

 

Marek Limr (Dlouhá Lhota) - Jeho tým sice opět nebodoval, Marek Limr ale pro úspěch udělal vše, co se dalo. Dělal obraně hostů velké problémy, nakonec to ale nestačilo.

 

Tomáš Kuchař (Lužec) - O góly se i tentokrát staral tradiční střelec Kučaba, který se opět mohl spolehnout na přesné centry z kopačky exligisty Kuchaře.

 

Štěpán Krýda (Benátky B) - Mladý tým Benátek překvapil v Nelahozevsi a odvezl si domů dva body. Oba jeho góly ze hry vstřelil produktivní útočník Krýda.

 

Luboš Krejza (Nelahozeves) - Také na druhé straně hřiště ovšem operoval nebezpečný střelec. Dynamo se mohlo (jako obvykle) spolehnout na svého Krejzu, který rovněž dvakrát zamířil do černého.

 

Rostislav Šmíd (Kly) - Kly vezou z Pěčic nesmírně cennou výhru, kterou dvěma brankami zařídil jejich rychlonohý střelec Šmíd.

 

Petr Bláha (Stará Boleslav) - Slavoj splnil svou úlohu favorita a ve Velkém Borku zvítězil. O jeho branky se postarali tři různí střelci, z nichž jsme za hrdinu zápasu zvolili Petra Bláhu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.11.2016 10:02 do 16.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.