SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 05.11.2016

0

Hned šest týmů z osmi v tomto kole nedokázalo vstřelit ani jedinou branku. To je poměrně unikátní situace, a tak není divu, že se do našeho výběru tentokrát vešla hned čtveřice obránců. Brankář ale paradoxně obdržel góly hned dva. Nejlepší střelci tohoto kola vsítili dvě branky - Zdeněk Turek pálil do sítě DBSK a další dva úspěšní se potkali přímo na hřišti. Ze souboje Fingerhut - Kováč vyšel spokojenější kapitán Benátek B.

Petr Bláha, Václav Šmejkal (Stará Boleslav) - Překvapení v brance Slavoje, kde musel za chybějící kolegy zaskočit polař Bláha. Vedl si výborně a vychytal výhru. Tu zařídil rozhodující brankou jeho útočný kolega Šmejkal.

 

Pavel Kerpl, Adam Kučera (Lužec) - Lužci se daří a stejně tak i mladým puškám v jeho sestavě. Do sestavy kola byli vybrání oba skvěle hrající mladíci.

 

Tomáš Sobotka (Kly) - Klům se sice v Tišicích herně příliš nedařilo a navíc neproměnily dvě penalty. Na svou obranu se ale mohly spolehnout a i díky výbornému výkonu Sobotky neobdržely ani branku.

 

Pavel Jína (Neratovice B) - Obraně domácích Neratovic tentokrát šéfoval áčkař Jína a bylo z toho čisté konto v derby z Mělníkem. Domácí ale určitě pomýšleli na víc než jeden bod.

 

Vladimír Poráč (Mělník) - Hostující obránce Poráč byl po vzájemném zápase určitě spokojenější. Jeho obrana totiž rovněž neinkasovala a hosté navíc získali bonusový bod v penaltách.

 

Antonín Fingerhut (Benátky B) - Benátky dokázaly bodovat potřetí v řadě a posunují se do klidného středu tabulky. Výbornými výkony (a tentokrát také dvěma góly) se na tom podílí i jejich kapitán Fingerhut.

 

Jaroslav Kováč (Velký Borek) - Sniper z Velkého Borku se po zranění probouzí a tentokrát zaznamenal dvě branky. Ty však bohužel pro hosty body neznamenaly.

 

David Hemr (Byšice) - Jediný gól od tradičního střelce stačil Byšickým na důležitou výhru nad trápícím se Bakovem. Domácí tak svému sokovi v tabulce odskočili na rozdíl 5 bodů.

 

Pavel Kobera (Nelahozeves) - Dynamo si doma připsalo skalp silných Pěčic, na čemž měl zásluhu především gól vstřelený chvíli před přestávkou. A tedy i jeho střelec Pavel Kobera.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2016 22:52 do 09.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.