SESTAVA KOLA - 13.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 06.11.2016

0

Hořice se v zápase s ofenzivně laděným Rychnovem předvedl dobrou obrannou hrou. Zápas tak po remíze 0:0 dospěl do penaltového rozstřelu, ve kterém brankář Pavel Žižka chytil dvě penalty soupeře, a poté co Dominik Palm proměnil rozhodující penaltu, mohla Jiskra slavit dvoubodovou výhru. 

 

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky - Provodova a Broumova - skončil lépe pro broumovské. Hosté využili propustnosti provodovské obrany, sami inkasovali pouze jednou a i díky gólu Jana Michálka vyhráli 1:6. 

 

Vysoká si poradila s Chlumcem jasně 4:0. Na výsledku se velkou měrou podílel Richard Růžička, který křídelními akcemi trápil chlumeckou obranu. Růžičkovi se nakonec podařilo vstřelit i jeden gól. 

 

Tomáš Berger byl výraznou postavou na kraji bělohradské zálohy. Během zápasu se předváděl aktivními průniky do vápna i centrovanými balony. Nakonec si Berger připsal i vítězný gól. Lázně porazily Dobrušku 1:3. 

 

Libčany zdolaly Jaroměř 2:3 i díky Petru Jiříkovi, který se prezentoval dobrými přihrávkami i jedním vstřeleným gólem.

 

Slavii se ve druhém poločase podařilo otočit nepříznivý vývoj zápasu s Novým Městem. Důležitou postavou byl Jaroslav Linhart. Právě po faulu na jeho osobu viděli domácí červenou kartu a vítězný gól Slavie vstřelil rovněž on. 

 

Cidlina v duelu o první místo tabulky prohrávala s Červeným Kostelcem už 2:0, a to díky trefám Davida Hlavy, nakonec se ale hostům podařilo zápas zcela otočit. Na konečné výhře 2:3 se podílel přesnou asistencí u vítězného gólu Tomáš Vaněk i dvougólový Martin Holec

 

Zápas Jičína a Kostelce nad Orlicí rozhodl jediný gól, který ve druhé půli vstřelil Marek Kocourek




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.11.2016 12:44 do 09.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.